Szex

A hét szexkérdése: Egyetlen nővel beérheti a férfi?

Vajon a férfiakból akkor válik igazán jó társ, ha egyszer már kiélték magukat? Egy női olvasónk párja életében az első nő, s aggódik, a férfi nem élt eleget.

„A barátomnak én vagyok az első nője. Mostanában úgy érzem, bánja, hogy a csajozás kimaradt az életéből, és menne a világnak. Mi lesz ebből? Nem akarom elveszíteni” – írja egy súgó a Nők Lapja Café titokfalán, a Megsúgom oldalon. Vajon tényleg van mit aggódnia, vagy léteznek férfiak, akik ki tudnak tartani egy nő mellett? Olvasóink válaszoltak.

A hét szexkérdése: Egyetlen nővel beérheti a férfi?

 Grafika: Dániel András

#111084-súgás: Súgó! A férjemnek én voltam az első és egyetlen. A mai napig bolondul értem, már huszon… éve. A kapcsolaton dolgozni kell, elbűvölni, mintha most ismerkednétek. Nagyon fontos, hogy soha nem szabad megalázni! Onnantól csak idő kérdése, hogy mikor lesz vége. Nem lehet hátradőlni, ez a titok.

#111103-as súgás: „A kapcsolaton dolgozni kell, elbűvölni, mintha most ismerkednétek.”
Ez mind szép és jó, de azt azért lássuk be, hogy a valódi újdonság hatását semmivel nem tudod behozni, kompenzálni. Aki menni akar, az menni fog, akármennyire bűvölsz… stb. Mert a más az mégiscsak más, és te nem tudsz totálisan más emberré átváltozni. Ezzel most nem azt mondom, hogy erre vágyik a pasi. De ha igen, akkor nincs trükk. Bocsi.

084: Aki ki akar próbálni mást is, mert kíváncsi, az ki fog akkor is, ha szerelmes. Férfiaknál ez máshogy működik. Lehet, hogy te vagy élete szerelme, de ha egyszer kíváncsi lesz, és azon kezd gondolkodni, hogy milyen lehet mással – és mondom, ez nem érzelemfüggő. Nem tudsz úgy megújulni, hogy ezt teljességgel kivédd. Van, ami nem rajtad múlik, sajnos…

T: Sajnos nehéz a helyzet, és végül is meg lehet érteni őt is. Fogalmam nincs, mi lett volna, ha nekem a barátom lett volna az első és egyetlen. Esélyes, hogy leléptem volna előbb-utóbb. Úgyhogy nem kell szidni azt a srácot, őt is meg lehet érteni, de beszéljétek meg mindenképp, inkább legyen őszinte és hagyjon el, próbáljon ki mást is, mint hogy a hátad mögött kavarjon – aztán úgyis visszajön, ha szeret.

#111287-es súgás: Te vagy neki az első, még nem „élte” ki magát. Megpróbálhattok kompromisszumot kötni, ideig-óráig fog is menni, de előbb-utóbb el fog hagyni (ha van eszed, te hamarabb lépsz), mert nagyobb térre van szüksége, bulizni akar a haverokkal stb. Ez sosem vezet jóra.

#111292-es súgás: Ilyenkor lehet jó megoldás, ha szüneteltetitek a kapcsolatot. Ha egymásnak vagytok teremtve, visszataláltok egymáshoz. Ha nem, akkor így kellett lennie.

#111549-es súgás: Én is első vagyok a barátomnak. Ráadásul nemrég tudtam meg. Mindig mondja, hogy nem akar sose mással lenni, és hiszek neki, mert tudom, hogy szeret. Szerintem nem azon múlik egy kapcsolat, hogy ki hány emberrel volt előtte. Ha tényleg szeretitek egymást, akkor az lesz a legnagyobb öröm, ha együtt lehettek, a titkos vágyakat meg beszéljétek ki, mert néha segít, ha kibeszéled magadból!

#111624-es súgás:
Ugyanebben a cipőben járok, mint te. Csak rajta én nem látom, hogy menne, remélem nem is fog, mert én abba bele fogok halni.

nyusz: Szerintem egy pasinak muszáj kiélnie magát, a férfiak így vannak programozva. Akkor válik jó társ belőlük, amikor már lehiggadtak, ráuntak a puncivadászatra. Rengeteg ilyen példát látok, láttam. Az én pasim is tipikus ilyen. 20 évig „küldte”, 37 éves korára meg megjámborodott, és csak engem akar. Örülök, hogy még előttem lefutotta a köreit.

#113354-es súgás: Kedves Súgó, az önbizalomhiányoddal teszed tönkre ezt a kapcsolatot, mert amitől parázol, az be is fog következni. Engedd el a félelmed, tanuld meg szeretni magad, és minden jó lesz – akár vele, akár nélküle.

A hét szexkérdése: Egy nő mellett kitarthat egy férfi?

„Lebukott a férjem. Mit tegyek?”
„A feleségem vagy a szeretőm válasszam?”
Összeköltözés nélkül is működhet a párkapcsolat?
„Csak a szex miatt kell más nő férje. Belemenjek?”
Szerelmesen az orgazmus is eljön?
Újra összejönni az exszel: jó ötlet?
Mit tehet egy férfi, ha felesége elutasítja a szexet?
Undorító az orális szex?
Sok a heti két szex?
Házasságból nyitott kapcsolat? Tessék?
Hogyan nyomd el a vágyat?
Ciki, ha 20 évesen szűz vagyok?
Miért nem akarjuk tudni, hogy a szüleink is szexelnek?
A házassághoz kell szerelem?
Orgazmus nélkül elhagynád a párod?
Ki kezdeményezze a szexet?
Tíz év után feldobható a szex?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top