Szex

Gyógyítanak a kristály hüvelytojások

Egy szexuális segédeszköz nemcsak izgató, de gyógyító hatású is lehet.

Az ásványból, féldrágakőből vagy drágakőből készült tárgyaknak, eszközöknek, segédeszközöknek sokan gyógyító hatást tulajdonítanak. Hiszik, hogy nemcsak az élő, de az élettelen dolgok is egyedi frekvenciájú rezgéssel bírnak, amik segítenek beindítani az emberi test öngyógyító folyamatait, visszaállítják az egészséges belső egyensúlyt. Ez az ásványgyógyítás alapgondolata is: ha adott szerv rezgéséhez hasonló rezgésű követ választunk, úgy segíthetjük a beteg szerv – vagy épp a lélek – gyógyulását. Sokan pont emiatt hordanak kristály nyakláncot, -medált, karkötőt vagy egyéb kiegészítőt. 

Gyógyító hüvelytojás
Fotó: coco-de-mer.com

Gyógyító erőt tulajdonítanak többek között a rózsakvarcnak, a jáde-nak vagy az obszidiánnak, amelyek különleges rezgéseikkel jótékonyan hatnak a testre – és a szexualitásra. Ezekből az ásványokból készülnek azok a hüvelytojások, amelyek nemcsak a belső energiablokkok – azokon keresztül pedig a szervi panaszok – feloldását segítik, de a hüvelyizomzatot is erősítik. A képen látható tojások mérete eltérő, a gyengébb izomzatúaknak a nagyobb, az edzetteknek a kisebb köveket ajánlják, amiket persze nem kell a nap huszonnégy órájában viselni, napi pár óra is bőven megteszi. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top