Szex

Potencianövelővel vészeld át a repülést!

Az időzóna-betegség – avagy a jet lag – egyik hatékony ellenszere nem más, mint a potencianövelő.

A potencianövelő segít átvészelni a jet lagetAki rövid idő alatt több időzónán is átrepül, tapasztalhatja, hogy biológiai órája teljesen felborul, szervezetünk ugyanis az alvó-éber periódusok szabályos változásához szokott. Az időzóna-betegségben (jet lag) az alvási periódusok felborulnak, a nappalok-éjszakák egymást követve ugyan, de gyorsan és teljesen más ütemben érkeznek. A teljes regenerálódáshoz körülbelül három napra van szükség – vagy egy kis potencianövelőre, írja a Reuters.

Az argentin Quilmes Egyetem kutatói ugyanis azt állítják, az erekciós zavarokra felírt pirulák jet lag ellen is hatásosak. A jól ismert kék pirula hatóanyaga csökkenti, néhány esetben teljesen kiküszöböli az utazással járó kellemetlen tüneteket. Megfigyelésüket állatkísérletekkel is igazolták, illetve rendszeres potencianövelőt szedők beszámolóival támasztották alá. A potencianövelő szer pedig nemcsak férfi, de a női szervezetre is hat. A gyógyszergyártók a jet lag kezelésére azonban nem javasolják a gyógyszereket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top