Szex

A hét szexkérdése: Az első szerelem kitarthat egy életen át?

Vajon az első nagy szerelem elég erős lehet ahhoz, hogy egy egész életen át kitartson? A Megsúgom oldalon egy olvasónk erre kereste a választ. Olvasóinkra ezúttal is számíthatott.

„Szerintetek normális, lehet belőle egy egész életre való kapcsolat ha 16 éves korom óta ugyanazt a fiút szeretem; ő az első szerelmem, és vele veszítettem el a szüzességemet is. Ma 23 éves vagyok, 7 éve együtt, és az összeköltözést tervezzük” – írja egy olvasónk a Megsúgom oldalon.

A hét szexkérdése: Az első szerelem kitarthat egy életen át?

 

#78044-es súgás: Elképzelhető, de ritka.

#78048-as súgás: Biztos van ilyen. Én spec alkalmatlan lennék rá, de az én vagyok. Nem tartom kizártnak, hogy van, akinek ez működhet.

#78054-es súgás: Az ember idővel nagyon sokat változik, és ez könnyen azt hozza, hogy az útjaik különválnak. Más karrier, más lehetőségek jönnek. Az ismerőseim közül a 20-as éveinek elején összejövő párok 90%-a szétment már kb. 7-10 év együtt élés után. Remélem Neked sikerül.

#78057-es súgás: Nővérem is 16 volt, mikor megismerkedett a sógorommal. Most 36, és együtt vannak, szeretik egymást, boldogok. Szóval van ilyen is, de az tuti, hogy nagyon ritka.

#78068-as súgás:
Miért ne lenne normális? Ritka az ilyen fiú, aki ilyen sokáig együtt marad ilyen fiatalon a párjával, de egyáltalán nem lehetetlen. Az is lehet, hogy nem is lesz több férfi az életedben, és neki sem több nő. Én is az első párommal vagyok együtt még mindig, igaz, mi fél év után összeköltöztünk, télen lesz a 9. évfordulónk, és még mindig szerelmesek vagyunk egymásba.

#78086-os súgás: Nálam is ez volt a helyzet. 26 évig tartott, a 15. év után kezdett elromlani, de a szeretet megmaradt. Aztán egy idő után nem lehet megjavítani, és az is kiderült, hogy abban az időben, amikor azt hittem, semmi sem fér közénk és állati szerencsés vagyok, már régen nem voltam az. Ez volt a legnagyobb pofon és a legnagyobb csalódás, a legaljasabb félrevezetés. Tulajdonképpen hazugságban éltem le az életem.

#78093-as súgás: A kor előrehaladtával az ízlés is változik, nekem is egész más tulajdonságok voltak fontosak 18 és 30 évesen. Akit fiatalon szerettem és vele képzeltem el az életem, azzal ma képtelen lennék együtt élni, a férjem szinte teljesen az ellentéte. De ez én vagyok, régen is akadtak, akik szeretetben leéltek 50-60 évet, nem lehetetlen.

135: Mi végül szakítottunk, és a végén valahol mélyen már én is éreztem, hogy én így nem fogom tudni leélni az életem. Az én esetemben az volt a végső lökés, h megismerkedtem a mostani párommal. Szóval ezen kár filóznod. Az élet majd megoldja.

#78193-as súgás: Figyelj, én is egy hosszú kapcsolaton vagyok túl, együtt töltöttük a gyerekkorunkat, a tinédzsert, és a kezdő gyerekes-felnőtt éveinket. Sajnos szétváltunk, és azóta szenvedünk. Én azt mondom, nagyon becsüld meg! És lehet hogy sok mindenről lemaradsz,de ha önálló egyéniségnek érzed magad, akkor nincs semmi gond. Egészséges lélekkel, mentalitással rendelkezel egy összeköltözéshez? Nem fáradtál kicsit el?

A hét szexkérdése: Az első szerelem kitarthat egy életen át?

Miért nem akarjuk tudni, hogy a szüleink is szexelnek?
A házassághoz kell szerelem?
Orgazmus nélkül elhagynád a párod?
Ki kezdeményezze a szexet?
Tíz év után feldobható a szex?
Visszafogadnád, ha egyszer már elhagyott?
„Feleségem terhes, szexelni nem akar!”
Undorító az orális szex?

Sok a heti két szex?
Házasságból nyitott kapcsolat? Tessék?
Hogyan nyomd el a vágyat?
Ciki, ha 20 évesen szűz vagyok?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top