Szex

“Inkább fizetek, mint hogy otthon könyörögjek a szexért”

Fizetett szex mindig volt, mindig lesz, de vajon miért jár prostituálthoz egy kapcsolatban élő férfi? Három olyan férfi segítségével kerestük a választ, akik rendszeresen fizetnek a szexért – bár otthon várják őket.

 

„Feladtam a hűséget”

“Jöhetnék most olyanokkal, hogy amióta megszületett a gyerek…, meg hogy Cindy Crawfordot is unja valaki…, de az igazság az, hogy ez csak duma. Nem tudom, mások miért járnak prostikhoz, ilyenekről nem beszélünk egymás között, de én nem ma kezdtem, és nem is valószínű, hogy egyhamar abbahagyom” – mondja Zsolt, a 36 éves üzletember. – Szeretem a feleségemet, és legalább ugyanennyire szeretem a szexet. Sok csajom volt, mielőtt Vikit elvettem, nagy az étvágyam, igényem van rá, hogy naponta többször is elmenjek. Azon kívül, hogy egyébként magamnak is megoldom. Lehet, hogy ez nem normális, és kevesebbel is be kellene érnem, de ez van. A feleségem jó nő, szó nincs arról, hogy unnám, de még mielőtt megismerkedtünk, én már feladtam, hogy valaha teljesen hűséges legyek, és a gyerek mellett, öt év házasság után meg is értem, hogy nem ugyanaz az elképzelése a mennyiségről, mint nekem. Szerintem a nyitott házasság hülyeség, eszemben sincs otthon kiteregetni a szennyest, nem akarom bántani a feleségemet, viszont magamat sem. Ha viszont fizetek a szexért ahelyett, hogy szeretőket tartanék, az tiszta sor, nem jár bonyodalmakkal, egyszerűen csak egy szolgáltatás. Igen, előfordult eleinte, hogy lelkiismeret-furdalásom volt, de tulajdonképpen jót tesz a házasságunknak: a feleségemnek nem kell könyörögnöm, neki nem kell folyton kiszolgálnia, a lányoknak nem küldök ékszert és nem írok nekik szerelmes üzeneteket. Otthon is nagyobb a nyugalom.

„Tárgyként kezeltem a nőket”

Én azért csináltam, mert volt pénzem rá, passzióból. Lett egy jól fizető állásom, havi 480 ezret kerestem, és pont akkor elveszítettem a barátnőmet is” – meséli Nándi (37), cégvezető. – Nem szorultam rá, mert vittem haza csajokat, csak sokat unatkoztam, és rengeteg ilyen oldal van az interneten. Havi 100 ezerért tíz csaj megvolt, és nem volt más dolgom, mint hogy berúgok, és agyonkurvázom magam. A legfrissebb hirdetők között kerestem, aki három hónapja csinálta, az nekem már nem volt kezdő. Volt, aki aznap állt munkába, 15 perc múlva ott voltam. Jó csajok voltak, nem csúnyák, én nem utcán kurváztam, az utcán csak pancserek kurváznak… Teljesen tárgyként kezeltem ezeket a nőket, nem udvarolni mentem, nem feküdtem le velük, csak a szájukba élveztem. Ugyanazt csináltam mindenkivel, direkt olyanokat kerestem, akiben megvolt a hajlandóság erre.  Nagyon soknál jártam, heti háromnál egy éven át. Soha nem mentem vissza ugyanahhoz. Akkor lett vége, amikor elvesztettem a jól fizető állásomat.

 

„Nem akarok imádkozni a szexért”

“Az első alkalomra nagyon nehezen szántam rá magamat, mivel mindig azt az elvet vallottam, hogy „pénzért nőt soha” – meséli Dániel, a most 38 éves, nős, kétgyermekes ügyvéd családapa. – Válságban volt a házasságunk, a feleségem összeszűrte a levet a főnökével, ettől persze nem voltam valami jó passzban, az önbizalmam sem volt éppen a csúcson, ezért vettem rá magam a dologra. Hogy magamat nyugtassam, csupán erotikus masszázst néztem ki a neten, mivel az mégsem konkrét szexnek számít. A nőt több közül választottam ki, és itt is megakadtam a barna zsáneremnél. Felhívtam a hölgyet, aki egy 24 éves, bankszakmát tanuló, értelmes lány volt, a panellakása címét adta meg. Egy lenge köpenyben várt, adott egy törülközőt, és kérte, hogy zuhanyozzak le. Aztán egyből bedobott a mély vízbe. Meztelenre vetkőzött, és kérdezte, hogy mit szeretnék és hogyan, közben meg mondta a tarifát. Külön ára volt a farokmasszázsnak, a szexnek, az orális szexnek, a szájba élvezésnek meg a gumi nélküli szexnek. Én persze, mondtam, hogy csak egy kis „csúszkamasszázsra” neveznék be, aminek a vége aztán több lett. Volt minden, kivéve csókolózás, azt nem engedte. Azt is felajánlotta, hogy a szájába élvezhetek plusz nem tudom hány ezerért. Kábé két órát töltöttem nála. Először nem tudtam elmenni, de a végén azért összejött. Azt kell mondanom, hogy nem volt rossz, de utána rosszul éreztem magamat, folyton az járt az agyamban, hogy előttem tuti az a pacák lehetett benne előttem, akivel a lépcsőházban elkerültük egymást. Pár hétig emésztettem a történteket, nehezen bírtam felfogni, hogy mit tettem, de aztán újra bejelentkeztem meg újra. Két éve járok vissza ebbe a lakásba, törzsvendég vagyok. A tarifa is megugrott, 25 rugót fizetek. Ma már a nimfománia húz ide, kell a férfinak, hogy rámenős legyen a nő. Belefáradtam, hogy otthon keményen meg kell dolgozni azért, ha szexet akarok. És szerintem nem én vagyok az egyetlen.”

Nem zavarja, hogy férje prostituált
Szex a legénybúcsún – Vajon minden vőlegény nemet mond?
Egy félrelépés még belefér?
„Elmondom, hogy miért járok prostituálthoz”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top