A hét szexkérdése: A hűséges férfi kevesebbet szexel?

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Érdekes a felvetés és elgondolkodtató: az a férfi, aki hűséges, kevesebbet szexel? A választ a Megsúgom oldal kommentelői adják meg.
2012. 08. 11. |

Kövess minket!

f Ajánlom
A hét szexkérdése: A hűséges férfi kevesebbet szexel?

 

„Azok a férfiak, akik rendesek, hűségesek, megbízhatóak, kevésbé tartják fontosnak a szexet, ezért ritkábban igénylik?” – kérdezi egy olvasónk a Megsúgomon. A súgó kérdésére érdekes beszélgetés alakult ki, ebből idézünk:

A súgó: Elég sok helyen olvastam erről a problémáról, nőktől, ami engem is érint. Viseljük el cserébe, hogy hűséges társat kapjunk?! Nekem fontos a szex, neki nem. Naponta szeretném, ehelyett volt, hogy havonta csak négyszer. Kezdem magam csúnyának, visszataszítónak érezni. Tudom, hogy nem vagyok egyedül. Nem akarom elhagyni, de erősen meginogtam. Tökéletes férj, apa lehetne, de... Tanácstalan vagyok.

Zazu:  Ugyanez. Annyira szeretem, rendes, jók vagyunk együtt, az ágyban is minden oké, csak hát kevés. Azt mondják, ez a stressz meg a mai bizonytalan világ hatása, de ez nem lenne igaz a nőkre is? Vagy lehet, hogy a nők most kezdenek „öntudatukra ébredni” vagyis hogy nem használati tárgyak, hanem nekik is kijár annyiszor és úgy, ahogy akarják? Na hát erre adjon nekem valaki választ. Lehetőleg egy FÉRFI!

tom: Talán azért rendes és hűséges típus, mert neki kisebb a szexuális étvágya. Aki a gyakori szexet kívánja, azt hajtja a vágy, nem bír magával, félrelép, ilyen alkat. Ettől ésszerűbb magyarázatot nem tudok.

A súgó: Tehát bele kell törődni.

#63832-es súgás: Nekem is hasonló storym van és eléggé frusztráló. Azt mondják pedig, hogy a nők azok, akiknek ilyen gondjaik vannak. Rengeteg jó dolog van a kapcsolatunkban, de ez azért nem tesz jót az önbizalmamnak.

A súgó: Amikor nem éltem párkapcsolatban, többet szexeltem nagy átlagban. A lényeg pont az, hogy kívánatosnak tartottak és én is jó nőnek érezhettem magam. Talán sajnos én hozom ki belőle? Gondoltam erre is.

#63841-es súgás: Szerintem nem fog ebben nagyot változni. Neki egyszerűen nincs rá annyi igénye. Az ízére felteszem ráérzett, mert amikor van szex, akkor gondolom jó vele. Csak neki elég havi négyszer is.

A súgó: A kapcsolatunk elején többet szeretkeztünk, de csak hétvégenként találkoztunk, akkor meg bepótoltuk a hetet. Manapság meg amíg én a legkülönfélébb orális technikákkal kényeztetem, hogy beleremeg a lába, úgy érzem, nem kapok részéről feleannyit se. Tegnap viszont már ezt is visszautasította, mondván fáradt.

841: Hát én nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ezen nem fogsz tudni változtatni semmiféle női praktikával. Max próbálj meg nem ezen kattogni valahogy. Tudom, hogy nehéz, de hidd el, lehet hogy pont ettől változik egy kicsit a helyzet. Neked mindenesetre jobb lesz.

A hét szexkérdése: A hűséges férfi kevesebbet szexel?


mici: A férjemmel 10 éve imádjuk egymást. Sosem volt igénye a sok szexre, szerintem ilyen beállítottságú. Nekem ő az első férfi. Viszont ez kevés. 29 éves vagyok, és úgy érzem, ő az életem párja, de nem akarom a fiatalságom elmulasztani úgy, hogy jó esetben hetente vagyunk együtt. Mostanra jutottam el odáig, hogy ezt mással fogom pótolni diszkréten.

#64110-es súgás: Én is ebben vagyok fél éve. Volt férjem minden reggel és este is kívánta, nem engem, a szexet, nagyjából nem tudtam annyit adni neki, hogy ne kelljen még egy-két félredugás is. Mostani párom az ellenkezője. Nagyon furcsa nekem, magamban kerestem az okot. De látom, nem erről van szó. Jobb ez a típus.

B: Szerintem nem lehet általánosítani, hogy a kedves, normális, megbízható és ráadásul még hűséges pasik kevésbé kívánják a szexet. Nekem volt szerencsém kifogni egy ilyet, és láss csodát, nagyon kívánjuk egymást is és a szexet is, legyen reggel, dél vagy este, naponta akár 3, 4, 5, 6 menetet is lenyomunk, ha úgy van rá alkalom :)

Zselyke: 2 éves a párkapcsolatom. Ő 33, én 29 (nő). Hasonló a helyzet. :( Szeret, mindent megkapok tőle, bármiben számíthatok rá. Okos, értelmes, elismert a szakmájában, már-már tökéletes és nagyon kivételes, de a szex az lehangoló. Heti egynek már örülök. Amikor együtt vagyunk, szuper, de szörnyű kevés. Depressziós lettem és önértékelési zavaraim vannak. Folyton én kezdeményezek, ő sosem. Mikor elmondtam neki, csak begubózott, még kevesebb szex. Idővel rájöttem, hogy ez jobb nem lesz. Én is nagyon szeretem, ő a mindenem, de iszonyatosan hiányzik a szex. A szoknyás megjegyzés a mi kapcsolatunkra is tökéletesen igaz. :( Olyan sokat gondolkodtam már, hogy mitévő legyek. Megcsalni sosem fogom. 

A kérdéshez érkezett többi hozzászólást a Megsúgom oldalon találod!

A hét szexkérdése: A hűséges férfi kevesebbet szexel?Jövő heti szexkérdésünk: Lehet kerek az élet szex nélkül? Ha van véleményed a témában, írd meg a Nők Lapja Café titokfalán, a Megsúgom oldalon.   Undorító az orális szex?

Sok a heti két szex?
Házasságból nyitott kapcsolat? Tessék?
Hogyan nyomd el a vágyat?
Ciki, ha 20 évesen szűz vagyok?
Miért nem akarjuk tudni, hogy a szüleink is szexelnek?
A házassághoz kell szerelem?
Orgazmus nélkül elhagynád a párod?
Ki kezdeményezze a szexet?
Tíz év után feldobható a szex?
Visszafogadnád, ha egyszer már elhagyott?
„Feleségem terhes, szexelni nem akar!”
Olvass tovább

Hozzászólások

vidámka* 2012-08-10 09:49

A topikinditó kérdésre:

 

Nemhogy kevesebbet, inkább többet, hiszen egyfelé koncentrálódik az energia 

enci001 2012-08-10 09:33

Nem hiszem hogy ezt a sommás megállapítást minden hűséges ffire rá lehet húzni. Mert hűséges ha szereti a nőjét, akkor miért szexelne kevesebbet? Vagy azért marad, mert régi kapcsolat, idős, megszokta stb, csak elmúlt a vágy. Akkor ezek miatt csökken a szex, nem azért hű, mert keveset szexel, azért marad és szexel otthon, mert nem máshol csinálja.

petergriffin 2012-08-10 09:17

Én nem gondolom, hogy feltétlenül a libidón múlik ez. A hűség sokkal komplexebb dolog annál minthogy mennyire kanos valaki vagy sem. Véleményem szerint a hűség nem abból áll, hogy nem kívánunk meg mást a párunkon kívűl hisz biológiailag nem így vagyunk teremtve, hanem abból, hogyha mégis ránk törne a vágy akkor is ellen állunk neki a párunk iránt érzett szeretet és tisztelet miatt.  Más nevében nem tudok nyilatkozni de én magat alapvetően hűséges típusnak tartom mégis a megfelelő partnerrel akár még évek múlva is igényelném a heti 4-5 alkalmat. A nők viszont hajlamosak elfelejteni, hogy a férfi is szereti ha a nők kezdeményeznek néha és egyértelműen a tudtukra adják, hogy kívánják őket. Nagyon sok nő nem teszi ezt meg és csodálkozik ha egy idő után megunja a férfi, hogy állandóan neki kell tennie azért, hogy történjen valami.

Torolt_felhasznalo_256863 2012-08-10 07:51

Annyiban lehet összefüggés, hogy aki eleve kevéssé felfokozott , annak az otthoni szex is sok néha, persze , hogy nem fog mások után koslatni..

 

A másik véglet, akinek mindig ezen jár az esze. Ez sem vezet feltétlenül állandó csaláshoz, de egyértelműen velük inkább elő fordulhat.

ella85 2012-08-10 07:31

Sziasztok, nekem is 2 éves kapcsolatom van, a barátom 10 évvel idősebb, én 27, ő 37! Idő elteltével egyre kevesebb lett a szex, mondván hogy ő fáradt, sokat dolgozott! De szerintem ez nem kifogás én is sokat dolgozok, mégis kívánom a szexet! Amikor szóba hozom, hogy nekem kevés még ő van kiakadva! Tanácstalan vagyok, önbizalmam kezdem elveszíteni......már ott tartok, hogy inkább elő se hozom a témát!!!

Nők Lapja Cafe 2012-08-10 07:31

Érdekes a felvetés és elgondolkodtató: az a férfi, aki hűséges, kevesebbet szexel? A választ a Megsúgom oldal kommentelői adják meg.

Nők Lapja Café: A hét szexkérdése: A hűséges férfi kevesebbet szexel?