A hét szexkérdése: A hűséges férfi kevesebbet szexel?

Megosztás
 
Még több megosztás ▾
Érdekes a felvetés és elgondolkodtató: az a férfi, aki hűséges, kevesebbet szexel? A választ a Megsúgom oldal kommentelői adják meg.
2012. 08. 11. Szex rovat 
A hét szexkérdése: A hűséges férfi kevesebbet szexel?

 

„Azok a férfiak, akik rendesek, hűségesek, megbízhatóak, kevésbé tartják fontosnak a szexet, ezért ritkábban igénylik?” – kérdezi egy olvasónk a Megsúgomon. A súgó kérdésére érdekes beszélgetés alakult ki, ebből idézünk:

A súgó: Elég sok helyen olvastam erről a problémáról, nőktől, ami engem is érint. Viseljük el cserébe, hogy hűséges társat kapjunk?! Nekem fontos a szex, neki nem. Naponta szeretném, ehelyett volt, hogy havonta csak négyszer. Kezdem magam csúnyának, visszataszítónak érezni. Tudom, hogy nem vagyok egyedül. Nem akarom elhagyni, de erősen meginogtam. Tökéletes férj, apa lehetne, de... Tanácstalan vagyok.

Zazu:  Ugyanez. Annyira szeretem, rendes, jók vagyunk együtt, az ágyban is minden oké, csak hát kevés. Azt mondják, ez a stressz meg a mai bizonytalan világ hatása, de ez nem lenne igaz a nőkre is? Vagy lehet, hogy a nők most kezdenek „öntudatukra ébredni” vagyis hogy nem használati tárgyak, hanem nekik is kijár annyiszor és úgy, ahogy akarják? Na hát erre adjon nekem valaki választ. Lehetőleg egy FÉRFI!

tom: Talán azért rendes és hűséges típus, mert neki kisebb a szexuális étvágya. Aki a gyakori szexet kívánja, azt hajtja a vágy, nem bír magával, félrelép, ilyen alkat. Ettől ésszerűbb magyarázatot nem tudok.

A súgó: Tehát bele kell törődni.

#63832-es súgás: Nekem is hasonló storym van és eléggé frusztráló. Azt mondják pedig, hogy a nők azok, akiknek ilyen gondjaik vannak. Rengeteg jó dolog van a kapcsolatunkban, de ez azért nem tesz jót az önbizalmamnak.

A súgó: Amikor nem éltem párkapcsolatban, többet szexeltem nagy átlagban. A lényeg pont az, hogy kívánatosnak tartottak és én is jó nőnek érezhettem magam. Talán sajnos én hozom ki belőle? Gondoltam erre is.

#63841-es súgás: Szerintem nem fog ebben nagyot változni. Neki egyszerűen nincs rá annyi igénye. Az ízére felteszem ráérzett, mert amikor van szex, akkor gondolom jó vele. Csak neki elég havi négyszer is.

A súgó: A kapcsolatunk elején többet szeretkeztünk, de csak hétvégenként találkoztunk, akkor meg bepótoltuk a hetet. Manapság meg amíg én a legkülönfélébb orális technikákkal kényeztetem, hogy beleremeg a lába, úgy érzem, nem kapok részéről feleannyit se. Tegnap viszont már ezt is visszautasította, mondván fáradt.

841: Hát én nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ezen nem fogsz tudni változtatni semmiféle női praktikával. Max próbálj meg nem ezen kattogni valahogy. Tudom, hogy nehéz, de hidd el, lehet hogy pont ettől változik egy kicsit a helyzet. Neked mindenesetre jobb lesz.

A hét szexkérdése: A hűséges férfi kevesebbet szexel?


mici: A férjemmel 10 éve imádjuk egymást. Sosem volt igénye a sok szexre, szerintem ilyen beállítottságú. Nekem ő az első férfi. Viszont ez kevés. 29 éves vagyok, és úgy érzem, ő az életem párja, de nem akarom a fiatalságom elmulasztani úgy, hogy jó esetben hetente vagyunk együtt. Mostanra jutottam el odáig, hogy ezt mással fogom pótolni diszkréten.

#64110-es súgás: Én is ebben vagyok fél éve. Volt férjem minden reggel és este is kívánta, nem engem, a szexet, nagyjából nem tudtam annyit adni neki, hogy ne kelljen még egy-két félredugás is. Mostani párom az ellenkezője. Nagyon furcsa nekem, magamban kerestem az okot. De látom, nem erről van szó. Jobb ez a típus.

B: Szerintem nem lehet általánosítani, hogy a kedves, normális, megbízható és ráadásul még hűséges pasik kevésbé kívánják a szexet. Nekem volt szerencsém kifogni egy ilyet, és láss csodát, nagyon kívánjuk egymást is és a szexet is, legyen reggel, dél vagy este, naponta akár 3, 4, 5, 6 menetet is lenyomunk, ha úgy van rá alkalom :)

Zselyke: 2 éves a párkapcsolatom. Ő 33, én 29 (nő). Hasonló a helyzet. :( Szeret, mindent megkapok tőle, bármiben számíthatok rá. Okos, értelmes, elismert a szakmájában, már-már tökéletes és nagyon kivételes, de a szex az lehangoló. Heti egynek már örülök. Amikor együtt vagyunk, szuper, de szörnyű kevés. Depressziós lettem és önértékelési zavaraim vannak. Folyton én kezdeményezek, ő sosem. Mikor elmondtam neki, csak begubózott, még kevesebb szex. Idővel rájöttem, hogy ez jobb nem lesz. Én is nagyon szeretem, ő a mindenem, de iszonyatosan hiányzik a szex. A szoknyás megjegyzés a mi kapcsolatunkra is tökéletesen igaz. :( Olyan sokat gondolkodtam már, hogy mitévő legyek. Megcsalni sosem fogom. 

A kérdéshez érkezett többi hozzászólást a Megsúgom oldalon találod!

A hét szexkérdése: A hűséges férfi kevesebbet szexel?Jövő heti szexkérdésünk: Lehet kerek az élet szex nélkül? Ha van véleményed a témában, írd meg a Nők Lapja Café titokfalán, a Megsúgom oldalon.   Undorító az orális szex?

Sok a heti két szex?
Házasságból nyitott kapcsolat? Tessék?
Hogyan nyomd el a vágyat?
Ciki, ha 20 évesen szűz vagyok?
Miért nem akarjuk tudni, hogy a szüleink is szexelnek?
A házassághoz kell szerelem?
Orgazmus nélkül elhagynád a párod?
Ki kezdeményezze a szexet?
Tíz év után feldobható a szex?
Visszafogadnád, ha egyszer már elhagyott?
„Feleségem terhes, szexelni nem akar!”
Kapcsolódó hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

vidámka* 2012-08-10 09:49

A topikinditó kérdésre:

 

Nemhogy kevesebbet, inkább többet, hiszen egyfelé koncentrálódik az energia 

enci001 2012-08-10 09:33

Nem hiszem hogy ezt a sommás megállapítást minden hűséges ffire rá lehet húzni. Mert hűséges ha szereti a nőjét, akkor miért szexelne kevesebbet? Vagy azért marad, mert régi kapcsolat, idős, megszokta stb, csak elmúlt a vágy. Akkor ezek miatt csökken a szex, nem azért hű, mert keveset szexel, azért marad és szexel otthon, mert nem máshol csinálja.

petergriffin 2012-08-10 09:17

Én nem gondolom, hogy feltétlenül a libidón múlik ez. A hűség sokkal komplexebb dolog annál minthogy mennyire kanos valaki vagy sem. Véleményem szerint a hűség nem abból áll, hogy nem kívánunk meg mást a párunkon kívűl hisz biológiailag nem így vagyunk teremtve, hanem abból, hogyha mégis ránk törne a vágy akkor is ellen állunk neki a párunk iránt érzett szeretet és tisztelet miatt.  Más nevében nem tudok nyilatkozni de én magat alapvetően hűséges típusnak tartom mégis a megfelelő partnerrel akár még évek múlva is igényelném a heti 4-5 alkalmat. A nők viszont hajlamosak elfelejteni, hogy a férfi is szereti ha a nők kezdeményeznek néha és egyértelműen a tudtukra adják, hogy kívánják őket. Nagyon sok nő nem teszi ezt meg és csodálkozik ha egy idő után megunja a férfi, hogy állandóan neki kell tennie azért, hogy történjen valami.

Torolt_felhasznalo_256863 2012-08-10 07:51

Annyiban lehet összefüggés, hogy aki eleve kevéssé felfokozott , annak az otthoni szex is sok néha, persze , hogy nem fog mások után koslatni..

 

A másik véglet, akinek mindig ezen jár az esze. Ez sem vezet feltétlenül állandó csaláshoz, de egyértelműen velük inkább elő fordulhat.

ella85 2012-08-10 07:31

Sziasztok, nekem is 2 éves kapcsolatom van, a barátom 10 évvel idősebb, én 27, ő 37! Idő elteltével egyre kevesebb lett a szex, mondván hogy ő fáradt, sokat dolgozott! De szerintem ez nem kifogás én is sokat dolgozok, mégis kívánom a szexet! Amikor szóba hozom, hogy nekem kevés még ő van kiakadva! Tanácstalan vagyok, önbizalmam kezdem elveszíteni......már ott tartok, hogy inkább elő se hozom a témát!!!

Nők Lapja Cafe 2012-08-10 07:31

Érdekes a felvetés és elgondolkodtató: az a férfi, aki hűséges, kevesebbet szexel? A választ a Megsúgom oldal kommentelői adják meg.

Nők Lapja Café: A hét szexkérdése: A hűséges férfi kevesebbet szexel?

Nyereményjáték Bögre áprilisban

Bögre áprilisban

Megnyerheted a Nők Lapja Café egyedi bögréjét!

Játszom
Nyereményjáték Orbit

Orbit

Nyerj egy évre elegendő Orbit Bubblemint rágót és egy rágó adagolót!

Játszom

Címlapon

Legjobbak

Sztársportolóval kapták le Rubint Rékát

Sztársportolóval kapták le Rubint Rékát

A fitneszlady-nek idén is sikerült közel kerülnie a...
Facebook lájkok száma

Kevesebb lakáshitelt veszünk fel

Az előzmények tekintetében jó hírnek kell...
Facebook lájkok száma
Mától újra zenél a margitszigeti szökőkút

Mától újra zenél a margitszigeti szökőkút

Az újjáépített és kibővített formájában tavaly nyáron...
Facebook lájkok száma
Elhamvasztották Gabriel García Márquez holttestét

Elhamvasztották Gabriel García Márquez holttestét

Lehetséges, hogy a hamvakat megosztják Mexikó és...
Facebook lájkok száma
Gruppenszexre csábították Sebestyén Balázst és nejét

Gruppenszexre csábították Sebestyén Balázsékat

Extrém szexkalandokra próbálta rábeszélni kollégája. A...
Facebook lájkok száma

Sosem látott fordulat a VV6-ban

Két villalakó is védettséget élvez.
Facebook lájkok száma
Palya Bea: „A lányom születése helyrehozta a kapcsolatomat anyámmal”

Palya Bea-interjú

Mezítláb pörög-forog, dobbant, talpa alatt az...
Facebook lájkok száma Hozzászólások száma3
Szupercuki fotók Ricky Martin divatdiktátor ikreiről

Szupercuki fotók Ricky Martin divatdiktátor ikreiről

Ricky Martin nemcsak magát, hanem a fiait is szereti a...
Facebook lájkok száma
Szeretőség: ki a vesztes?

Szeretőség: ki a vesztes?

Van egy férfi és van egy nő! Egymásra néznek,...
Facebook lájkok száma Hozzászólások száma5
Baleset érte Salma Hayeket

Baleset érte Salma Hayeket

Megint bokasérülés érte Salma Hayeket, így csak...
Facebook lájkok száma

Legtöbbet megosztott cikkek

Így néznek ki a tetovált nyugdíjasok!

Így néznek ki a tetovált nyugdíjasok!

Nemcsak mi öregszünk, hanem a tetoválásaink is, velünk...
Facebook lájkok száma672 Hozzászólások száma17

Ahogyan Gabriel García Márquez a világot látta

Gabriel García Márquez bölcsességeiből válogattunk egy...
Facebook lájkok száma451
Züllött alak, vagy meg nem értett zseni? – Edgar Allan Poe

Züllött alak, vagy meg nem értett zseni? – Edgar Allan Poe

Szenvedélybetegségek, elfuserált szerelmek, botrányos...
Facebook lájkok száma47
Lenyűgöző reptéri fotó

Lenyűgöző reptéri fotó

8 órán keresztüli gépfelszállások egyetlen képen.
Facebook lájkok száma46
Tényleg ne vegyél nyulat húsvétra, bármennyire helyes állat is

Tényleg ne vegyél nyulat húsvétra, bármenniyre helyes állat is

Vannak a cicások, a kutyások és a nyulasok. Mi...
Facebook lájkok száma41
Így készülnek a sztárok a húsvétra

Így készülnek a sztárok a húsvétra

Húsvét közeledtével kinyitották családi albumukat a...
Facebook lájkok száma36
Nem a te hibád, ha fogalmad sincs a nadrágméretedről

Nem a te hibád, ha fogalmad sincs a nadrágméretedről

Végigjártunk néhány próbafülkét. Kíváncsiak voltunk,...
Facebook lájkok száma35 Hozzászólások száma8
Csináld magad: tojásfestés körömlakkal

Csináld magad: tojásfestés körömlakkal

Üveggolyó-hatású tojásokat készíthetsz, mindössze 15...
Facebook lájkok száma33

© 2014 NLC - Nők lapja café. sanoma média budapest zrt. Minden jog fenntartva | impresszum | médiaajánlat | közönségszolgálat | felhasználási feltételek | adatvédelem