Szex

A tartós szerelem titka: a csomagolás

A vákuumcsomagolt sonkákhoz hasonló állapotban fotózza le a szerelmespárokat egy művész, aki szerint minden a szerelemre vezethető vissza.

Minden szerelmespár arra törekszik, hogy örökre megőrizzék a szerelmüket, és egy fotóművész szó szerint is megpróbálja ezt megvalósítani, írja az Oddity Central nevű különlegességeket gyűjtő blog. Az egymással ölelkező párokat vákuumfóliába csomagolja, majd lefotózza őket, így kicsit hasonlítanak a boltokban kapható vákuumcsomagolt sonkákra. A végeredmény néhol vicces, néhol megható, néhol kicsit bizarr.

Klikk a képre a gelériáért! Forrás Oddity Central és Spiegel
Klikk a képre a galériáért! Forrás: Oddity Central és Spiegel

A szerelem és a szeretet minden forrása, vallja a fotóművész, Haruhiko Kawaguchi. Mielőtt lefóliázza a párokat, bekeni őket síkosítóval, hogy ne fájjon, ahogy a műanyag rátapad a bőrükre. Miután eligazította őket, egy régi porszívóval szívja ki a műanyagzsákból a levegőt, majd gyorsan felkapja a fotógépét, hogy egy-két képet lőjön, mielőtt gyorsan kiszabadítják a modelleket.

A szerelmeseknek összesen 10-20 másodpercig kell visszatartaniuk a lélegzetüket, az érzés állítólag ahhoz hasonló, mintha vízben merülnénk el. A légmentes állapot a tapasztalatok szerint a férfiakat viseli meg jobban, de egy kis ijedtségnél nagyobb baja még senkinek nem esett. A fotós eddig már több mint 80 párról készített képet, akik a képeken már biztosan örökké egymáséi lesznek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top