Szex

A hét szexkérdése: Feleségem terhes, szexelni nem akar

Mit tehet a férfi, ha nagyon kívánja a szexet, de felesége már a nyolcadik hónapban van és a szexet nem kívánja? Olvasónk a Megsúgomon kereste problémájára a választ.
A hét szexkérdése: Feleségem terhes, szexelni nem akar


„A feleségem 8 hónapos terhes, és majd megőrülök, annyira hiányzik a szex. Pláne most, nyáron, amikor csupa meztelen testbe botlik az ember. Nem bírok magammal. Tudom, tudom, irtó gáz ez, a feleségemnek is pont elég nehéz, de akkor is ez vaaaaaaaaaaaaan!”
– írja egy olvasónk a Megsúgom oldalon. Mit tehet?

#50956-os súgás: „Tök jó ilyet olvasni. Talán a feleségeddel kéne megbeszélned, kompromisszumot kötni (kielégít kézzel pl.), nem pedig egyből a megcsalásra gondolni. Képzeld el, ha te beteg lennél és ágynak esnél, ő meg összevissza csalna arra hivatkozva, hogy épp nem akarsz szexelni. Kedves, nem?”

Súgó: „Dehogy gondolok a megcsalásra! Nem írtam én ilyet! Honnan veszed ezt? A feleségem sajnos nem akar tudni a szexről, semmilyen formában! Bálnának érzi magát, nem kívánja a szexet. Férfitársaim, ti az ilyen időszakot hogyan vészeltétek át?”

#50967-es súgás: „Udvarolj neki, a nőket a sutyorgás hozza lázba leginkább. Vedd kihívásnak, mint annak idején: vajon meg tudod-e győzni, hogy egy istennő és megveszel érte? Na, mai próbatétel: le tudod dumálni róla a bugyit?”

#50975-ös súgás: „Azért ne sugalld a súgónak, hogy ez csak rajta fog múlni, le tudja-e dumálni a bugyit! Egy terhesség igenis nagyon megterhelő is lehet a nőnek! Viszont a feleséged sem jelentheti ki, hogy nem köt kompromisszumot, az egész házasság az adok-kapokról szól szerintem. De hogy ezt hogy fogod neki megmondani…?”

#51027-es súgás: „Nekem furcsa, mert én akkor még jobban kívántam a szexet, mint nem terhesen. És űztük is, szinte az utolsó napig. Amikor meg túl fáradt voltam, én segítettem rajta kézzel.”

Betsabe: „Én júliusban szültem a kiírt időpontban. A férjemmel szülés előtt 4 nappal még szexeltünk. Hogy 3 és 2 nappal előtte nem, az sem rajtam múlott… Drágám azt mondta, ez már „nem való”, mert mindjárt szülünk!”

#51034-es súgás: „Csatlakozom az előttem szólókhoz, én terhesen még jobban kívántam a szexet, az utolsó héten nem voltunk csak együtt, mert a kórházban voltam már akkor, magas vérnyomás miatt. A szülés után a 6 hét meg maga volt a pokol, annyira vágytam már rá. Viszont tényleg vannak olyanok, akiknél az utolsó hónapok alatt már minden terhességi probléma előjön és nyűglődnek, szóval a nőt is megértem. Talán az orális szex lehetne a megoldás, próbáld vele ezt megbeszélni.”

mindenórás kismami: „Kedves súgó! Érthető, hogy vannak bizonyos igényeid, de hidd el, hogy nagy hassal, hullámzó lelkiállapottal és tele aggódással nem a szex a legfontosabb a párodnak, és neked sem ez kéne hogy az első helyen legyen. Légy vele megértőbb, és ha nem bírod a »feszültséget«, oldd meg sk!”

A kérdésre érkezett többi hozzászólást a Megsúgom oldalon keresd! 

A hét szexkérdése: Jövő heti szexkérdésünk: Miért maradunk egy kapcsolatban, ha nem működik? – Ha van véleményed a témában, küldd el nekünk a Megsúgomra. Kattints ide!

Korábbi hetek szexkérdései – Szólj hozzá!

A hét szexkérdése: „A feleségem vagy a szeretőm válasszam?”
A hét szexkérdése: Sajnálatból vele maradnál?

A hét szexkérdése: Elítéljük, ha valaki a testével keresi a kenyerét?

A hét szexkérdése: Reggel tényleg jobb a szex?
A hét szexkérdése: Vita után tényleg jobb a szex?
A hét szexkérdése: Gond-e, ha nagy a korkülönbség?
A hét szexkérdése: Hány évesen kezdjük a szexet?
A hét szexkérdése: Miért színlelünk?
A hét szexkérdése: Bevállalnád a tisztasági papírt?
A hét szexkérdése: Kinek a dolga a védekezés?

A hét szexkérdése: A házassághoz kell szerelem?Válságban a házasságotok? Adj magatoknak egy utolsó esélyt, és bízzátok magatokat a Nők Lapja Café szakértői csapatára! A részletekért kattintsatok ide!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top