Óriás férfiassága miatt lemeszelték a reptéren

Óriás férfiassága óriás riadalmat váltott ki a reptéren: azt hitték, fegyver van nála.

A 41-es éves Jonah Falcont hamar kiszúrták a a San Franciscó-i reptéren, a biztonsági szolgálat emberei kiállították a sorból, és hosszas motozásba kezdtek, a külső jelek alapján ugyanis úgy tűnt, a férfi alsónadrágjában valami gyanús elem – fegyver, robbanószer, egyéb csempészáru – található. Nadrágjára még port is szórtak, hogy lőpor nyomait mutassák ki. Nagyon benézték!

Óriáspénisz


A New York-i férfit egész egyszerűen hatalmas férfiassággal áldotta meg az ég – írja az angol nyelvű hírportál, a Huffington Post - ernyedt állapotban 23 cm, mereven 33 cm a hossza. A férfitól megkérdezték, van-e nála fegyver, mire ő csak ennyit válaszolt: „Igen, a fark...m!”, miközben jól szórakozott a felbolyduláson. Nem hittek neki, pedig a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült már: az egész földkerekségen övé a legnagyobb férfifegyver. 

Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

viharos 2012-07-18 15:41

Biztosan vannak kíváncsi nők, de ha egy másik cikknek lehet hinni 34,3 cm ha áll a dákó,
nem hiszem, hogy látványon kívűl másra is szeretném használni

Supermanné 2012-07-18 15:36

Lehet, hogy szúrópróbaszerűen motozásnak vetették alá, és valami hosszú, kemény tárgyat találtak nála. 

Torolt_felhasznalo_139892 2012-07-18 15:14

Nincs már meg a telefonszáma?:D

Rublika 2012-07-18 15:10

Az sem tegnap történt, amikor egy hölgyet meg akartak nőtársai lincselni egy szupermarketben, mondván, hogy férjeik egyszerűen meg vannak bolondulva futball-labda-méretű keblei láttán, és követelték, hogy vegye ki a tárgyakat, melyeket a blúza alá rejtett, mert ez egy tisztességes település, itt ilyet nem lehet csinálni! 

 

Ez már a biztonsági személyzetnek is szemet szúrt. Hátravitték a hölgyet motozásra, majd közölték az elképedt vevőkörrel, hogy a hölgy blúza alatt semmi nem volt, csupáncsak ő maga. Ráadásul a kebleit nem a plasztikai sebészektől, hanem a természettől kapta. 

Prunus Spinosa 2012-07-18 15:09

Ez egy igen szép és kerek történet volt. Főleg a pucu.

_kéki_ 2012-07-18 15:09

Mekkora hülyeség! Nem hisizem, hogy olyan gatyában feszített, ami rajta van a képen...

 

A reptéren meg hogy szúrták volna ki? Besípolt a gép? ne már:D:D:D:D

Supermanné 2012-07-18 14:56

Anno, huszonéves koromban volt egy hapsim, akinek a térdéig ért le a hímvesszője. Én addig még csak pornófilmben láttam ilyet, úgyhogy néztem át nagyot! Mivel elég könnyen kitáguló hűvelyem van, be tudtam fogadni, és az 1. alkalommal még egy enyhe orgazmusom is volt. (Bizonyára, mert már régen voltam férfival.)

A többi alkalom azonban már nem sikerült ilyen jól, mert csak ahhoz hasonló érzés jött, mint amikor elvették a szüzességemet, és az bizony nem volt kellemes.

Akkoriban a kisebb formátumú férfialsók (slipek) voltak divatban, amit a srác úgy viselt, hogy a pucuját kihúzta az alján, a farmerján belül leért a térdéig. A strandra ki sem tudtam volna menni vele emiatt. Bezzeg -- hála a divat változásának -- most már ki tudnék, hogy ezeket a térdnadrágszerű fürdőnadrágokat viselik a férfiak.

Nők Lapja Cafe 2012-07-18 14:56

Óriás férfiassága óriás riadalmat váltott ki a reptéren: azt hitték, fegyver van nála.

Nők Lapja Café: Óriás férfiassága miatt lemeszelték a reptéren

Kalkulálja ki Kötelezőjét!
14 biztosítóból válasszon Önnek megfelelőt! Gyors, egyszerű online kötés

További információk>>>