Szex

Maratoni szexszel fogy a világ legkövérebb nője

A világ legkövérebb nője szexmaratont rendez a volt férjével, így akar 250 kilóra fogyni!
Napi hétszer szexszel!
Napi hétszer szexel!
forrás: Huffington Post

A több mint 300 kilós nő, aki tavaly a világ legkövérebb nője címet kapta meg, a szexre esküszik speciális fogyókúraként – a Huffington Post beszámolója szerint. A brit Pauline Potter maratoni szexcsatákat vív az exférjével, hogy leadjon pár kilónál kicsit többet. A súlyos nő bevallása szerint, amióta újraélesztették a tüzet a volt férjével, majdnem 45 kilót adott le.

„Nem tudok nagyon mozogni az ágyban, de 500 kalóriát égetek el egy menet alatt” – magyarázza büszkén Pauline, aki azt reméli, legalább 250 kilóra le tud fogyni az exférje hathatós közreműködésével. „Napi hétszer szexelünk, így nagyon sok kalóriát égetek” – teszi hozzá a még 300 kilós nő. „Igaz, hogy nem tudok szexi fehérneműt vásárolni, de egy szép kendőt magamra tekerek, és ugyanúgy kényeztetjük egymást a férjemmel, mint régen!”

A szexelő pár 3 év házasság után vált el, majd miután a nő bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe mint a világ legkövérebb nője, a volt férjében újra fellángolt a szenvedély. „Nagyon veszélyes Pauline-nel szexelni, mert bármikor leszakadhat az ágy, és súlyos sérülés, vagy akár halál is lehet a vége” –  nyilatkozta kedvesen a volt férj.

Azért megnéznénk pár hónap múlva a férjet is, hogy neki mennyit sikerült fogynia a szexmaratonok miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top