Szex

Szexjátékok kizárólag férfiaknak

Szexuális segédeszköz férfiaknak: kell nekik? Megkérdeztük!

A szexuális izgalom konstans fenntartásához olykor külső ingerekre, új technikákra, praktikákra is szükség van. Jó hatással van a szexre például a helyszíncsere, netán a 18+ karikás filmek, de egy szexshopkörút is beindíthatja a fantáziát. Ez utóbbi műfaj erejében azonban – a Nők Lapja Café titokfalára, a Megsúgom oldalra érkezett hozzászólásai után – nem vagyunk biztosak, elbizonytalanodtunk. Ebből ugyanis az derül ki, hogy a férfiak többségének nem nagyon van szükségük extra kellékekre. Kíváncsiak voltunk, megkérdeztük: kell-e a férfiaknak a szexkellék, s ha igen, akkor milyen. 

Férfiakat kérdeztünk: kellenek-e a szexkütyük?

„Kimondottan jó, ha a párom be-behoz pár új kelléket az ágyba és közösen kísérletezünk. Ilyen például a farokgyűrű, a bilincs, vagy a kötél, de például egy művaginát és egy análvibrátort soha nem tudnék használni” – Máté (37). 

„A segédeszközök szex esetében nem azért kellenek, mert már unalmas a szex, hanem azért, hogy sose legyen az – 10 év házasság után se, amikor már teljesen kiismertétek egymást, és kipróbáltatok minden pózt. A kávé is néha feketén esik jól, néha tejjel, néha meg tejjel cukorral” – Mosoly nevű hozzászóló a Megsúgomról.

„Nem örülnék, ha ilyesmivel lepnének meg, mert szerintem férfiaknak csak baromságokat árulnak, vagy olyan dolgokat, amik engem nem érdekelnek. Ilyenek az anális eszközök” – Pali (35).

„Mi a csajommal vibrátorozunk, de úgy, hogy én csinálom neki. Én a micsodámat nem rakom be sehova, és nekem se raknak be semmit sehova. No way!” – Attila (36).

„Mivel a szex túlnyomórészt agyban dől el, ezért semmiféle ruha, kütyü, egyéb tárgyiasult matéria nem hat serkentőleg. A vágy stimulánsaként maximum harmadik (negyedik) fél, nagy tisztaságú kokain, gin-tonik, romantikus és biztonságos, kifogástalan ízléssel berendezett helyszín, esetleg egy nagyszerű, együtt elköltött vacsora jöhet szóba, esetleg ezek kombinációja” – János (39).

„Szexi fehérnemű, combfix, beöltözős rucik, masszázskrém, tűsarkú cipő, sztrip: én ezektől indulok be, minden más tiltólistás!” – Gábor (37).

„Ha megtanulnánk bánni a testünkkel, és megismernénk a másik testét igazán jól, nem lenne szükség ilyenekre” – pélaci nevű hozzászóló a Megsúgomról.

„Néha nem rossz ilyeneket kapni, de egy elég nagy gondot is felvet az ilyen jellegű ajándék. Hova rejtsem a gyerekek elől? Nincs annál kellemetlenebb dolog, amikor látod a gyerekedet egy ilyen kütyüvel a kertben rohangálni a szomszédok szeme láttára” – Peti (33).

„Én nem igénylek ilyeneket, és nem is örülnék nekik, idegenkedem ezektől a cuccoktól, és azt érezném, hogy többé nem vagyok neki elég saját magam. Viccből amúgy jó lenne, de komolyan nem tudnám venni” – Richárd (29).

„Én nem örülnék, mert szerintem ez azt jelenti, hogy a nő már unja a szexet velem, és valami segédeszköz kell. Mondjuk még mindig jobb, mintha megcsalna” – gboy nevű felhasználó a Megsúgomról.

„Nem jönnek be a műanyag, gagyi cuccok, de attól bevadulok, ha mondjuk nézhetem, ahogy a csajom csinálja magának egy vibrátorral” – Krisztián (35).

Te mit gondolsz? Kellenek a szexkellékek? Írd meg nekünk a Megsúgomra! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top