Csak jól kell szexelni a tehetségkutatóban

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Sokan sok pénzt kerestek már azzal, hogy eljátszották az orgazmust.
2012. 07. 03. |

Kövess minket!

f Ajánlom
Ő így csinálja...
Ő így csinálja...
Fotó: huffingtonpost.com
Lassan már megszokhattuk, hogy a csapból is a tehetségkutatás folyik, e műfaj pedig nagy valószínűség szerint egészen addig nem lesz unalmas, míg ki nem fogyunk az „extrém” tehetségekből – az olyanokból, akik a hímvesszőjükkel zongoráznak
, a mellükkel festenek, a keblükkel aprítják a görögdinnyét, vagy éppen a légszexhez értenek, de nagyon.

Ez utóbbi műfaj különlegessége, hogy minden szexuálisan érett felnőtt ért hozzá, de csak néhányan éreznek motivációt ahhoz, hogy színpadra lépjenek és egy képzeletbeli társsal a lehető leghűebben imitálják a szexet.

A nemrég megrendezett Air Sex Word Championshipsena léggitározás után szabadon: Nemzetközi Légszex Világbajnokság – ebben a műfajban csaptak össze a résztvevők, akiknek két percük volt arra, hogy meggyőzzék a zsűrit a tehetségükről – ebbe a két percbe pedig bele kell férnie az előjátéknak, az orgazmusnak, amit minél hihetőbb szexuális energiával kellett eljátszani.

A légszex mára olyannyira felkapott, hogy a szervezők szerint biztos, hogy egyszer olimpiai sportággá növi ki magát. Ha esetleg a leírásból nem sikerült megérteni a műfaj lényegét, nézd meg videón:

Olvass tovább

Hozzászólások