Szex

Virtuálisan szexelhetünk a Facebookon

Az új játéknak köszönhetően buja, de ártatlan pillanatokat is átélhetünk a virtuális térben.

Új játékot – The Ville – mutatott be a Facebookról jól ismert FarmVille, CityVille, CastVille fejlesztője, a Zynga, ami egy olyan színes és pulzáló virtuális világot ígér, ahol a felhasználók és barátaik számtalan szociális tevékenység mellett többek között szexelni is tudnak – szigorúan virtuálisan persze.  

A hálószobában - fotó: news.cnet.com
A hálószobábanFotó: news.cnet.com

A játékban ötvözik a korábbi alkalmazásokat: a Facebook-felhasználó meg tudja építeni álomházát, meg tudja hívni magához a barátait, főzhet, bulizhat – s akár romantikus pillanatokra, nagyon ártatlan szexre is sor kerülhet. A karakterek levetkőzhetnek, de csak félig, csókolózhatnak, összebújhatnak, de semmit a szemnek alapon, a lényeget vibráló kis szívecskék jelzik. A virtuális szexnek következménye nincs, házasság és gyerekvállalási opció ugyanis nincs a játék repertoárjában. Az applikáció nem korhatáros, akár 13 évesek is használhatják, de aggodalomra – állítólag – semmi ok, a fejlesztők szerint ugyanis ez a játék nem a szexről szól, sokkal inkább egy ismerkedős játék a Facebook-felhasználók között.

Nézd meg videón, mit tud az  új játék!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top