Szex

Szeretője kertjében vert sátrat

Az igaz szerelem soha nem múlik el, és határokat sem ismer. Ezt igazolja annak a férfinak a története, aki huszonnyolc év után újra megkereste gyerekkori szerelmét és sátrat vert a nő kertjében.

Szeretője kertjében vert sátratSue 19 éves volt, amikor egy diszkóban megismerkedett a 16 éves Alexszel. A fiatalok fülig szerelmesek lettek egymásba, tizenkét hónap felhőtlen együttlét után a fiú mégis úgy döntött, túl fiatal a kapcsolathoz, szakított a lánnyal, útjaik elváltak. Bár történetükben huszonöt év szünet következett, ennyi idő sem volt elég ahhoz, hogy a férfi kiverje a fejéből Sue-t. Az egyik közösségi hálón megkereste, s újra felvették a kapcsolatot. 

A most 47 éves Sue megírta a férfinak, hogy 18 évig tartó házassága zátonyra futott, van két kislánya, és jelenleg is egy rossz kapcsolatban él. Alex ekkor határozott úgy, hogy visszaszerzi egykori szerelmét, és soha többé nem ereszti el. Elvált a feleségétől, hátrahagyott mindent, és egy szál sátorral beköltözött a nő kertjébe.

Sue társa, Stain mit sem sejtett abból, hogy tulajdon kertjében egy vadidegen férfi vert sátrat, akinek feltett szándéka, hogy elszeresse tőle párját. A sátorozás ideje alatt a nő naponta többször is kiszökött a férfihoz, sőt, főzött és mosott is rá, amikor Stan nem volt otthon. Amikor csak lehetett, találkoztak, kocsikáztak és ölelték egymást. 

„Az, hogy valaki beköltözik egy sátorba csak azért, hogy a közelemben lehessen, a legromantikusabb dolog, amit valaha is kaptam. Ezzel megmutatta, hogy milyen komolyak az érzései, hogy soha többé nem akar távol lenni tőlem” – meséli Sue, aki három hét szerelmes sátorozás után mindössze egy pár soros üzenetet hagyott hátra a konyhapulton Stannek, amiben bevallotta, hogy elhagyja egy másik férfi miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top