Szex

11 dolog, ami miatt mégsem jönnénk össze vele

Lehet a férfi mégoly tökéletes, néha elég egyetlen kellemetlen momentum, és máris tudjuk, hogy belőle nem lehet semmi. Legalábbis a mi életünkben nem.

11 dolog, ami miatt mégsem jönnénk össze veleNem figyel
Ha még az ötödik randin is olasz étterembe visz, és közben nem tűnik fel neki, hogy végül mindig csak desszertet eszünk, mert mind a tésztát, mind a pizzát utáljuk, akkor hogy várhatnánk, hogy olyan finomságokat észrevegyen, hogy ha „halló” helyett „helló”-val köszönünk, akkor az azt jelenti, hogy aznap jobb lenne, ha nem kérdezne semmit és nagyon kedves lenne.

Kicsinyes
Inkább fizetünk mi, mint hogy felezgessük a számlákat, de ha ő nem így érez, akkor elég nagy a baj. Nem várjuk el, hogy egy pasi gazdag legyen, de ha kicsinyes azzal, amije van, akkor nagyon gyorsan kiábrándulunk.

Koszos a körme
A koszos köröm nagyon sok egyéb, higiénés problémának lehet az előrejelzője. Ha autószerelő, akkor oké, minden más esetben kénytelenek leszünk magunkat fizikailag legalább annyira távol tartani a pasitól, mint mondjuk egy kutyustól.  Végül is a hátát megsimogathatjuk.

Pénzről beszél
Nem szeretjük sem a kérkedést, sem a panaszkodást. Nem akarjuk tudni, hogy mennyibe került az autója, és amikor mégis elkezdi mondani, hogy „ez egy ilyen meg olyan típusú innen meg onnan behozott gépjármű, ami nagyon exkluzív”, akkor legszívesebben befognánk a fülünket és hangosan énekelnénk, hogy lá-lá-lá-lá-lálá, hogy ne kelljen azonnal kiszeretnünk belőle.

Nincs órája
Ha egy pasi késik, magyarázkodik és csúsztat, akkor úgy érezzük, hogy nővel van dolgunk. Sem az nem jó, ha nem tudja kiszámolni, hogy mennyi idő alatt ér a megbeszélt helyszínre, hiszen akkor ostoba, sem az, ha nem érdekli különösebben, mert akkor ugye tudjuk, hogy miről van szó valójában…

Pletykál
Ha rosszindulatú megjegyzéseket tesz a barátaira és haverjaira, akkor ne hitegessük magunkat az ellenkezőjével: ránk is fog. Nem tehet róla, ha ilyen a természete, mi sem tehetünk róla, ha ilyenek vagyunk, de ezt inkább kihagynánk.

11 dolog, ami miatt mégsem jönnénk össze veleSzámítógépezik
Sokszor azt sem nézzük jó szemmel, ha a tizenéves fiúk egész nap a számítógép előtt ülnek és azt tartják mindennél fontosabbnak, hogy szert tegyenek egy újabb szuperfegyverre, amivel végül fejbe lőhetik, leszúrhatják vagy kibelezhetik az ellenséget. Felnőtt férfiaknak is fontos lehet a játék, nincs is vele semmi bajunk, csak jobban örülnénk, ha sakkozásban élnék ki a versenyszellemüket, esetleg Gazdálkodj okos!-ban.

Sunyi
Ha büszke arra, hogy átkötötte a vezetékeket és a szomszédtól lopja az áramot,  folyamatosan bliccel a BKV-n és még provokálja is az ellenőröket, vagy azzal büszkélkedik, hogy milyen furmányosan jutott pénzhez, nálunk azonnal kiesik a rostán. Egyrészt még véletlenül sem szeretnénk ugyanis ilyen okosságnak álcázott sunyiságok áldozatává válni, másrészt eleve nem értünk egyet a hozzáállással.

Az első randin már kapcsolatról beszél
Aki egy-két beszélgetés alapján már azt érzi, hogy megtalálta a nőt, akivel együtt akar lenni, az vagy tesz rá, hogy voltaképpen kivel jár, vagy rettenetesen túlbecsüli az emberismeretét. Minket pedig örökre elijeszt.

11 dolog, ami miatt mégsem jönnénk össze veleKáromkodik
Ordibál a kocsiban, anyázik, ha leejti a kulcsát, és azt hiszi, hogy a McDonaldsban güriző srácnál ő ezerszer jobb, és ezért megengedheti magának, hogy úgy beszéljen vele, mintha a fenekéből húzta volna ki. Ha ilyesmikre figyelünk fel, akkor sejtjük, hogy az első konfliktusnál el fog hangzani az első „hülye” is; abból pedig nem kérünk.

Keveri a szezont a fazonnal
Vannak férfiak, aki annyi pornót néztek életükben, hogy már nem biztosak benne, hogy a filmeken látottakat nem feltétlenül kell egy az egyben leutánozni. Ők elvesztették a fonalat, mi pedig nem is akarjuk megtalálni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top