Na, most van G-pont vagy nincs?

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A női test egy misztérium, pláne, ami a G-pontot illeti, amiről valószínűleg soha nem fog kiderülni, hogy létezik-e vagy sem. Ma éppen igen.
czv Írta: | 2012. 04. 25. |

Kövess minket!

f Ajánlom
Ők tuti nem a G-pontot keresik
Ők biztosan nem a G-pontot keresik

Elkezdtünk gyanakodni, mert félévente fel-felröppen egy hír, előkerül egy szakértő, aki állítja: nincs G-pont, vagy éppen azt, hogy van. Az amerikai plasztikai sebész, dr. Adam Ostrzenski szerint van, sőt ő látta is, írja a Journal of Sexual Medicine.

A szakember egy női nemi terület boncolásakor talált rá egy zsákszerű képződményre, ami a vagina elülső falán helyezkedik el – a szövet körülbelül egy milliméter hosszú és három milliméter széles. Az orvos számára nem kérdés: ez csak a misztikus G-pont lehet. A dolog egyetlen bökkenője: a szövet egy halott nőből származik, emiatt egyértelműen bebizonyítani nem tudja, hogy valóban az örömpöttyöt találta meg.

G-pont-gén...

A doki azonban biztos magában, s hogy felfedezését minél jobban alátámassza, kutatásában említést tesz egy úgynevezett G-pont-génről is, amiről időközben kiderült, semmi köze nincs a női örömterülethez, a szakember benézte a dolgot: egy olyan DNS-láncról van szó, amiben felbukkan az úgynevezett guanin – emiatt kapta a G-pont elnevezést. 

Az orvosi szakmagazinban publikált felfedezésre rengeteg szakértő reagált, ezekből kiderül, rengeteg anatómiai kutatást végeztek már, hogy bebizonyítsák a rejtélyes G-pont létezését. Főleg azon plasztikai sebészek számára fontos kérdés ez, akik G-pont-feltöltéssel, -nagyobbítással foglalkoznak.

Okosabbak tehát nem lettünk, nő létünkre nem marad más, mint saját testünk felfedezése – G-ponttal, G-pont nélkül. 

 

Címkék: orgazmus G-pont
Olvass tovább

Hozzászólások

Torolt_felhasznalo_254605 2012-05-03 15:36

…  ügyes kéztartással egyszerre simogatható a G-pont, a csikló  és a vénuszdomb.

De van, akinek jobban esik a kétkezes technika. Jó ám az is… ;)

Torolt_felhasznalo_254605 2012-05-03 15:32

Atya Isten… Egy év alatt egy rahedli G-pontos írás született meg eddig.

 

A csodába már!

Mutassa meg valaki a szegény főszerkesztőnőnek vagy a cikkíró hölgyeknek azt, hogy merre is található…

:D:D:D:D:D

Torolt_felhasznalo_572064 2012-05-03 14:10

Akinek van.

szembenéző 2012-05-03 14:03

:)))

szerintem azóta legalább 1000-en kértek tőled tanácsot. néhányan nicket is nyithattak ezért.

nekem mindig tanulságos amikor a partnerem megállít, hogy most kéne abba hagyni mert valami furaérzése van.

:)))

Torolt_felhasznalo_844654 2012-04-26 20:38

Nem jobbra, nem balra,  -  a G-pont nem politizál -középen!

 

A hasi oldalon, 7-8 cm mélyen, és egyértelműen kitapintható!

 

 

Torolt_felhasznalo_118041 2012-04-26 20:31

jav.*elnyújtja....., elnyújtaja

Torolt_felhasznalo_118041 2012-04-26 20:29

Így van...érzem... :)

Mindegy, hogy minek nevezzük..lehet g pont is... de az a csiklónak a belső fele, ami tele idegvégződéssel hüvelyen belül...onan is izgatható...

A külső és belső stimulálás ami egyszerre is működhet... ilyenkor mindenképpen a külső stimulálásra indul be az elélvezés, a hüvelyen belüli pedig ezt elnyújtaja... a hüvelyi stimulálás hosszabb időt igényel, mint a külső, de nagyobb hatást tud elérni... nálam. De szerintem ez ahány nő annyiféle élvezet és orgazmus...ezért nem is igazán érdemes arról beszélni, hogy hogyan lehet elélvezni egy nőnek, inkább arról kéne, hogy ismerje meg a testét és tanuljon meg élvezni..a hogyan, az tök egyéni...szegény csajok lehet azért nem tudnak elélvezni, mert az itt leírtak szerint szeretnének, vagy ahogy a barátnő mesélte...háát úgy nem fog senki ahogy a másik...! :)