Szex

Na, most van G-pont vagy nincs?

A női test egy misztérium, pláne, ami a G-pontot illeti, amiről valószínűleg soha nem fog kiderülni, hogy létezik-e vagy sem. Ma éppen igen.
Ők tuti nem a G-pontot keresik
Ők biztosan nem a G-pontot keresik

Elkezdtünk gyanakodni, mert félévente fel-felröppen egy hír, előkerül egy szakértő, aki állítja: nincs G-pont, vagy éppen azt, hogy van. Az amerikai plasztikai sebész, dr. Adam Ostrzenski szerint van, sőt ő látta is, írja a Journal of Sexual Medicine.

A szakember egy női nemi terület boncolásakor talált rá egy zsákszerű képződményre, ami a vagina elülső falán helyezkedik el – a szövet körülbelül egy milliméter hosszú és három milliméter széles. Az orvos számára nem kérdés: ez csak a misztikus G-pont lehet. A dolog egyetlen bökkenője: a szövet egy halott nőből származik, emiatt egyértelműen bebizonyítani nem tudja, hogy valóban az örömpöttyöt találta meg.

G-pont-gén…

A doki azonban biztos magában, s hogy felfedezését minél jobban alátámassza, kutatásában említést tesz egy úgynevezett G-pont-génről is, amiről időközben kiderült, semmi köze nincs a női örömterülethez, a szakember benézte a dolgot: egy olyan DNS-láncról van szó, amiben felbukkan az úgynevezett guanin – emiatt kapta a G-pont elnevezést. 

Az orvosi szakmagazinban publikált felfedezésre rengeteg szakértő reagált, ezekből kiderül, rengeteg anatómiai kutatást végeztek már, hogy bebizonyítsák a rejtélyes G-pont létezését. Főleg azon plasztikai sebészek számára fontos kérdés ez, akik G-pont-feltöltéssel, -nagyobbítással foglalkoznak.

Okosabbak tehát nem lettünk, nő létünkre nem marad más, mint saját testünk felfedezése – G-ponttal, G-pont nélkül. 

A(z) “Szerinted létezik a G-pont?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Igen, én megtaláltam

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top