Szex

Soma: “A jó szex úgy tud felszabadítani, mint semmi más”

Soma legújabb könyve, a Tiszta szex már a könyvesboltok polcaira került, benne az ország Mamagésája kendőzetlenül, felszabadítóan, mélyen és gyógyítóan ír a szexről. Sokat ad: felráz, átölel, felizgat, meghozza a kedvet, hogy a szexualitás izgalmakat ígérő mélységeibe vesse magát az olvasó – eksztázisban, pőrén, szabadon.

Soma: „A jó szex úgy tud felszabadítani, mint semmi más”„Célom ezzel a rengeteg tapasztalatra épülő könyvvel, hogy adhassak valamit ahhoz, hogy szabadabbak, boldogabbak, teljesebbek legyünk; hogy a végletekből minél hamarabb visszakerüljön a szexualitás az őt megillető helyére. Ehhez pedig az kell, hogy minél több ember elkezdje kitisztítani magából a rossz érzéseket, amik generációk láncolatának mélységéből ott vannak valamennyiőnkben” – írja Soma.

Soma: „A jó szex úgy tud felszabadítani, mint semmi más”Mélyre kell ásni, de Soma kézen fog, és saját életén keresztül messzire repít: az első önkielégítés, a szüzesség elvesztésének pillanataiba, amikor éretlenül, de kíváncsian kóstolunk bele a testiségbe. Felidézi a bűntudat és az ösztönös vágy okozta belső zavart, az első esetlen szárnypróbálgatásokat, az örömtelen, fájdalmas, vagy éppen eksztatikus aktusokat – olyan emlékeket, amelyekből legtöbbünknek kijutott, hiszen valamennyien részesei vagyunk annak a merev, szorongó és tabukkal kikövezett szexualitásnak, melyben talán sokan elképzelni sem tudják, hogy a testi csoda maga lehet a felszabadulás, az élni akarás és a kiteljesedés forrása. „Amíg zavarba jövünk, zavar van bennünk. Amíg tabunak tartjuk a világ egyik legtermészetesebb és legtöbb örömöt adó adományát, addig csak szivárogni fog bennünk az élet.”

Pótolja-e a szerelem a jó szexet?  »

Örömre születtünk! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top