Szex

A hét szexkérdése: Összeköltözés nélkül is működhet a párkapcsolat?

Az NLC titokfalán, a <a href=http://megsugom.hu/ > Megsúgom </a> oldalon egyik olvasónk megvallotta: párkapcsolatot akar, de összeköltözést már nem. Vajon hosszú távon működhet ez a felállás? Megkérdeztük.

Egyik olvasónk arról vallott, hogy nem szeretne összeköltözni párjával, úgy képzeli el a közös jövőt, hogy mindketten megtartanák saját lakásukat, de párja ezt a felvetést nem nagyon érti. Olvasóink válaszoltak a problémafelvetésre.

A hét szexkérdése: Összeköltözés nélkül is működhet a párkapcsolat?

 Grafika: Dániel András

A hét szexkérdése: Összeköltözés nélkül is működhet a párkapcsolat?#8702-es súgás – „Szerintem nincs semmi rossz abban, hogy valakinek nagyobb a szabadságigénye egyelőre. Én teljesen megértem, főként a feltöltődés dolgot. Ugyanis feltöltődni nemcsak úgy tud valaki, hogy uszodába jár meg ilyenek. Nekem is van pasim, de saját lakásom is, és néha bizony elvonulok oda. Nem egyenlő az uszodázással, biciklizéssel, csak úgy megsúgom.”

#8619-es súgás – „Én ezt teljesen megértem, gyakran vágyom arra, hogy egyedül legyek, hogy magamra zárjam az ajtót, és senki ne szóljon hozzám.”  

#8623-as súgás – „Én is ragaszkodom ehhez a felálláshoz. Főleg amikor menstruálok, kell az a 3 nap különlét, ellenkező esetben a menzeszt nagyon megsínylené a kapcsolatunk.”

#8728-as súgás – „Te szerintem úgy kissé racionálisabban gondolkodsz, nem akarsz mindenáron menni, hiszen van egy saját fészked. Megsúgom, engem is ez tart vissza. Itt az utolsó villa az enyém, A-Z-ig. Ha összeköltöznénk, csak oda mehetnék, mert az a nagyobb lakás, de akkor mi lenne az én dolgaimmal? Egy életem van benne, és eladni se akarnám! Szóval bennem is van nem kis dilemma.”

A hét szexkérdése: Összeköltözés nélkül is működhet a párkapcsolat?#8663-as súgás – „Bocs, de a válasz elég egyértelmű, csak még nem fogalmaztad meg magadnak. Nem szereted igazán! Ez van!”

evi – „Szerintem néha jó egyedül lenni, a mi munkabeosztásunk olyan, hogy nem találkozunk mindig, pedig együtt élünk, de a legjobb, amikor mész haza és tudod, hogy ott lesz, és várod, hogy láthasd, mint egy randin. Ez feldobja a kapcsolatunkat, imádom a páromat és el sem tudnám képzelni, hogy nem élünk együtt.”

#8672-es súgás – „Nem tudom, én arra vágyom, hogy a párommal lehessek sokat, és együtt aludjunk el minden este. Lehet, néha az agyamra menne, lehet, néha én is az ő agyára, de nem hiszem, hogy a közös lakás lenne az oka.”

#8688-as súgás – „Drága, kérdezd meg édesanyád, hogy ő hogy töltődik fel édesapád mellett. Vagy ők is külön élnek? Feltöltődni lakáson kívül is lehet, nemcsak úgy, hogy magadra zárod az ajtót, ő meg üljön a másik szobában. Létezik uszoda, vegyél biciklit és bringázz, járj el shoppingolni a csajokkal! Ha neked a szabadság fontosabb annál, hogy a pároddal legyél, akkor neked szobanövény kell, nem pasi.”

A témában érkezett többi hozzászólásért látogass el a Megsúgom oldalra! 

A hét szexkérdése: Összeköltözés nélkül is működhet a párkapcsolat?Jövő heti szexkérdésünk: Boldog, de szexmentes párkapcsolatba belefér egy szexkapcsolat? – Ha van véleményed a témában, küldd el az NLC titokfalára, a Megsúgom oldalra. Anonim, regisztráció nélkül tudsz üzenni. Kattints ide!

Korábbi hetek szexkérdései – Szólj hozzá!

A hét szexkérdése: „A feleségem vagy a szeretőm válasszam?”
A hét szexkérdése: Sajnálatból vele maradnál?

A hét szexkérdése: Elítéljük, ha valaki a testével keresi a kenyerét?

A hét szexkérdése: Reggel tényleg jobb a szex?
A hét szexkérdése: Vita után tényleg jobb a szex?
A hét szexkérdése: Gond-e, ha nagy a korkülönbség?
A hét szexkérdése: Hány évesen kezdjük a szexet?
A hét szexkérdése: Miért színlelünk?
A hét szexkérdése: Bevállalnád a tisztasági papírt?
A hét szexkérdése: Kinek a dolga a védekezés?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top