Szex

A hét szexkérdése: “A feleségem vagy a szeretőm válasszam?”

Az NLC titokfalán, a <a href=http://megsugom.hu/ > Megsúgom </a> oldalon egyik olvasónk bevallotta, hogy <a href=http://megsugom.hu/sugas/csalados-es-nos-vagyok-de-3 > három éve szeretőt tart, és képtelen dönteni közte és felesége között. </a> Vajon megtalálta a kiutat?
A hét szexkérdése: „A feleségem vagy a szeretőm válasszam?”

„Családos és nős vagyok, de 3 éve van egy szeretőm. Állandóan szexelnék vele, de csak heti pár alkalom jut. Ha elhagynám a családom, mindig együtt lehetnék vele. Próbáltam már szakítani vele többször is, hogy győzzön a »józan ész«, de nem ment” – írja a Megsúgom oldalon egyik olvasónk.

#5180-es hozzászólás „3 év az nem kevés, szóval tuti nemcsak szexről van itt szó, hanem egyfajta kötődésről is. Ahogy belerángattad magad ebbe, majd úgy ki is mászol belőle.”

#5190-es hozzászólás „Térj vissza mielőbb a feleségedhez, fedezd fel, hogy ő is szép, és figyelj rá! Szakíts a szeretőddel, az ilyen kapcsolattal mindnyájatokat átvered.”

#5196-os hozzászólás „Senki se tartson szeretőt! Könyörgöm, azért kötöd össze valakivel az életed, mert nemcsak akkor, ott és most akarod őt, hanem hosszú távon. Ha meg ez elmúlt, akkor ne hitegessétek egymást, mert ezzel elveszed az ő továbblépési esélyét.”

#5205-ös hozzászólás „Szerintem ez csak akkor viszonylag elfogadható, ha szerelmes vagy a másikba, de a szoros kötelékek miatt (pl. gyerek, anyagiak), no meg a kialakult és azért jól működő közös élet miatt nem tudsz és nem akarsz szakítani a házastársaddal. Higgyétek el, van ilyen. De ezt a másiknak is el kell fogadnia, és el is fogadja. Furcsa dolgokat tud elénk hozni az élet.”

A súgó „Van egy olyan erős érzelmi kötődésem a szeretőm felé, amit nem bírok elszakítani. A szex meg csak hab a tortán. Olyan érzelmeket hoz ki belőlem, amelyekről nem is gondoltam, hogy léteznek. Amikor megpróbáltam szakítani vele, tényleges fájdalmaim jelentkeztek a szív tájékán vagy valahol belül, azt hittem, ilyen csak a filmekben van. Elemésztő lelki vívódás, konkrét fizikai fájdalommal kísérve. Azután amikor ismét összejöttünk, elmúlt…”

1111 „Mindkét kapcsolatnak annyi. Az első már akkor tönkrement, amikor belépett a második. A másodikat meg elrontottad azzal, hogy előtte nem zártad le az elsőt. Ki szeretné bármelyik nő helyében folytatni? Te magadat alázod meg folyamatosan, amiért nem vállalod a felelősséget vágyaidért, döntéseidért. Akkor lenne jövőd, ha lezárnád mind kettőt, és önmagadból egy olyan embert faragnál, akinek nem kell hazudoznia, hanem felemelt fejjel élhetne, nézhetne mindenki szemébe.”

#5258-as hozzászólás „Csak az vesse rá az első követ, aki hasonló helyzetben ilyen határozottan tudna az érzelmei vagy a felesége ellen dönteni.”

#5300-as hozzászólás „Gratulálok, hogy 3 évig húztad. Nekem leszakadna a pofám ennyit hazudni. Szerintem is önts tiszta vizet a pohárba, gondold át, kivel hova juthatsz, előnyök, hátrányok. Annyit megsúgok, hogy a szeretőd sem különb nő a feleségednél, csak még nem látod a hibáit, mert nem vele élsz.”

an „Az én volt férjemnek is volt szeretője. Amikor kiderült, kérte, hadd tartson meg mindkettőnket, mert mindkettőnket szeret. Szerettem a férjemet és a kis családunk összetartásának reményében még erre is képes voltam. Irtózatos fájdalom volt. A nő elmondott mindennek, aztán egy idő után hülye játszmákkal magának követelte őt. A vége az lett, hogy gyermekeim apja elhagyott minket. Majd mikor együtt éltek, rövid időn belül vissza akart jönni hozzánk, a nő meg erre véletlenül teherbe esett. Már nincsenek együtt. A kisbaba meg gyámság alatt. Jól gondold meg!”

Marvan „A férfiak a történelem folyamán háborúztak is csak a szex miatt! 🙂 Nekik ez a lételemük és sok mindent hajlandóak feláldozni érte. Sajnos.”

A témában érkezett többi tanulságos hozzászólást a Megsúgom oldalon olvashatod, kattints ide!

A hét szexkérdése: Jövő heti szexkérdésünk: Összeköltözés nélkül is működhet egy kapcsolat? – Ha van véleményed a témában, küldd el az NLC titokfalára, a Megsúgom oldalra! Kattints ide!

 

Korábbi hetek szexkérdései – Szólj hozzá!

A hét szexkérdése: Sajnálatból vele maradnál?
A hét szexkérdése: Elítéljük, ha valaki a testével keresi a kenyerét?

A hét szexkérdése: Reggel tényleg jobb a szex?
A hét szexkérdése: Vita után tényleg jobb a szex?
A hét szexkérdése: Gond-e, ha nagy a korkülönbség?
A hét szexkérdése: Hány évesen kezdjük a szexet?
A hét szexkérdése: Miért színlelünk?
A hét szexkérdése: Bevállalnád a tisztasági papírt?
A hét szexkérdése: Kinek a dolga a védekezés?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top