Szex

Szexjáratokat indít a brit légitársaság

Szex a repülőn: valamiért egy nagyon vonzó műfaj, egy brit légitársaság azonban már be is foltozta a piaci rést, szexjáratokat indít.
Milehighflights
Fotó: Mile High Flights

„Ne szexeljenek a repülőn!” – kifejezetten erre kérte az utasokat a Singapure Airlines pár évvel ezelőtt, amikor az új Airbus 380-asokat forgalomba állították. A szuper repülőgépeken ugyanis az első osztályon franciaágyas lakosztályok vannak, amelyek szeparáltak ugyan, de nem hangszigeteltek. Na, ez az, amitől nem kell tartaniuk azoknak, akik a szexkiruccanásra szakosodott brit légitársaság fedélzetére merészkednek. 

Diszkrét pilóta

„Lefüggönyözött franciaágyas kabin, pezsgő, csoki és egy nagyon diszkrét pilóta” – így csábítja a légitársaság az „égi” szexre vágyó párokat. Átszámítva nagyjából kétszázezer forintért eltölthetünk egy röpke órát a levegőben, némi plusz pénzért egy kicsivel többet is. A diszkrét pilótára szükség is lehet, igaz, van rajta egy fülhallgató a repülés alatt, de csak egy függöny választja el a szerelmespártól.

Egy kis Cessnával viszik körbe a vállalkozó szellemű párokat, aminek a belseje valójában egy kényelmes hálószoba, a párok pedig nem a kilátásban gyönyörködnek, a biztonsági öveket pedig csak felszállásnál és leszállásnál használják rendeltetésszerűen. Csak a napfény zavarhatja meg a párokat, írja a légitársaság a honlapján, hogy ezzel is fokozzák a romantikafaktort.

Nők foglalnak

A 18 éves pároktól egészen hatvanévesekig sokan befizetnek egy ilyen körre. Az esetek háromnegyed részében a nők foglalják a helyet – a légitársaság pilótája szerint azért, mert sok férfi fél, hogy a kedvese perverznek nézné, ha váratlanul ilyen utazással ajándékozná meg. Az utazás végén még oklevelet is kapnak a levegőben szexelő párok – így külön klub tagjaivá válnak. A Mile High Klubnak a nem hivatalos honlapja szerint több ezer tagja van. Sokan viszont nem akarnak klubtagok lenni, legalábbis nem akarják a nevüket az oklevélre íratni, mert akivel befizettek a kalandra, nem az aktuális házastársuk.

Szexjáratokat indít a brit légitársaságTe bevállalnál egy kört a szexjáraton? Üzenj nekünk a Nők Lapja Café titokfalán, a Megsúgom oldalon. Kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top