Szex

Virág helyett netbook a legjobb szerelmes ajándék

Virágcsokornál romantikusabbat kívánni sem lehet - vagy mégis, hiszen olvasóink nagy része inkább kütyüt szeretne kedvesétől.

Valentin-napi ajándékpárbajunkban arra voltunk kíváncsiak, mi az az ajándék, ami a legszebb virágcsokrot is lenyomja. Az aktuális állás alapján a kutyafutógép, a giccses telefontartó, a biciklivel egybeszerelt babakocsi és a LED-es házipapucs csak keveseket hozott lázba, ellenben a narancs árnyalatú digitális fényképező, a robotporszívó, a plazmatévé már sokakat elbizonytalanított, a párbajozók 20-30 százaléka Valentin-napra virág helyett ezeket kérte volna.

Így voltak ezzel azok is, akik a csokor mellett meglátták a dizájnos iPadet: 44 százalékuk többre értékelte a tulipánnál, de hasonlóképp éreztek azok is, akik hófehér telefont választották (45%), illetve a csajos netbookot – 51 százalék ez utóbbi ajándékot kérte volna Valentin-napra. 

Kattints te is: ha a pénz kivételesen nem számítana, te melyiket választanád?

 

Virágesőt vagy okostelefont kérnél Valentinra?
Virágesőt vagy okostelefont kérnél Valentinra?

 

Melyiket választanád? »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top