Szex

Házasságban a szex óramű-pontosságú

Természetes, hogy egy házasságban a szex idővel kiszámítható, az azért mégis meglepő, hogy sokan azt is előre tudják, mikor megy el a partner.
még két perc!
„Adj még két percet!”

Érthető módon egy párkapcsolatban, házasságban a spontenaitás, a váratlanság eltűnik a hálószobából, de ezzel nincs semmi baj – legalábbis ez derül ki az amerikai női magazin, az iVillage felméréséből. Az eredmények alapján a nők túlnyomó része (78%) kiszámíthatónak tartja a nemi életet, de ezt egyáltalán nem tekintik hátránynak, így is nagyon boldogok. 

De mit is jelent pontosan ez a kiszámíthatóság? A válaszok alapján ez szinte mindenre kiterjed. A szex legkiszámíthatóbb része maga a helyszín, a válaszadók kétharmada szinte előre tudja a szerelmeskedés helyszínét – ez talán nem is meglepő, de 50 százalékuk a szex idejét is előre meg tudja mondani, 65 százalék pedig a szexpózt is  megjósolja. A házas nők több mint 50 százaléka pedig előre megmondja, meddig fog tartani az előjáték, de azt is, hogy a partnernek mennyi idő kell ahhoz, hogy elmenjen. 

Idővel a szex tényleg óramű-pontosságú lesz? 

 

Házasságban a szex óramű pontosságúVálaszod küldd el nekünk a Nők Lapja Café titokfalára, a Megsúgom oldalra, ahol regisztráció nélkül, anonim tudsz üzenni. Kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top