Szex

A fogyókúra célja: a jó szex

Sokan azért vállalják a fogyókúrát, mert a pluszkilók a libidó kárára válnak.

Sokan a jó szex miatt fogyókúráznakA fejlett nyugati országokban élőknek majdnem a fele küzd az elhízással. Az esztétikai és egészségügyi árnyoldalak mellett azonban egyéb fronton is komoly károkat okozhatnak a fölösleges párnák, mégpedig a párkapcsolatban.

„Voltak olyan pácienseim, akik 12 évig ragyogóan kijöttek az ágyban, aztán a feleség elhízott. A férj eleinte megértő volt, nem akarta fokozni az asszony túlsúly miatti elkeseredését” – meséli egy terapeuta, akihez végül több hónapnyi szexmentes életmód után fordul a páros.

Nem ők az egyetlenek, akik hasonló cipőben járnak. Egy nemrégiben készült tanulmány szerint mindegy, hogy eleve túlsúlyos, vagy csak az évek során hízott el valaki, ha egyszer sok a fölösleges kiló, akkor lefele ívelhet a szexuális élet.

Egy másik tanulmány, amelyet a Duke Egyetemen végeztek, azt mutatja, hogy az elhízott emberek 30 százaléka azért kér segítséget jelentős súlytöbblete lefaragásához, mert bántja, hogy gondok vannak libidójával vagy szexuális teljesítményével.

A fogyókúra célja: a jó szex„A kollégámmal szexelni fogunk a vécében!”

Üzenj nekünk Te is valamit az NLC titokfalán, a Megsúgom oldalon – anonim, regisztráció nélkül. Kattints ide!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top