A neved elárulja, milyen vagy az ágyban

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Tudtad, hogy a keresztneved alapján következtetni lehet arra, hogy milyen vagy az ágyban? Mert mi nem.
„Helló! Alexander vagyok.”

A német párkapcsolati terapeuta Clemens Beöthy meggyőződése, hogy ez bizony így van. Bár megállapítását tudományosan nem tudja alátámasztani, 15 év és 20 000 terápiás ülés után mégis azt állítja, hogy a keresztnevek meghatározott intim „képességeket” hoznak magukkal. Állításának egy egész könyvet is szentelt, amiben kigyűjtötte, az egyes keresztnevek milyen szexuális adottságokkal bírnak. Íme, néhány név:

Alexandra – Magas elvárásokkal gyakran elriasztja az érdeklődőket. Kimagasló jártasságot mutat az orális kényeztetés művészetében.

Alexander – Könnyen felizgatható, különösen, ha a partnere csábító fehérneműt visel. Szívesen fantáziál arról, hogy a kedvese maszturbál.

Beáta – Kertelés nélkül kimondja, mit is akar; hezitálás nélkül kezdeményez.  A mindennapokban megjátssza ugyan a ladyt, ám az ágyban vad, szinte kielégíthetetlen. 

Krisztina – Időre, bizalomra van szüksége, és általában távolságtartó, sokszor passzív marad. A szexet általában a kanál pózban élvezi, elutasítja a pornót és  a szexuális segédeszközöket.

Éva – Be nem váltott ígéret, tabuk és komplexusok béklyójában mozog, a különleges izgalmak helyett a gyengéd érintést, a simogatást részesíti előnyben.

Sára
– Az ágyban aktív és ötletgazdag, a gyenge szeretőknek hamar ajtót mutat. Érdeklődik a tantra és az erotikus irodalom iránt.

A neved elárulja, milyen vagy az ágyban!„Megsúgom, hogy nő vagyok. Nem vagyok sem leszbi, sem bi, mégis szeretek nőkkel szexelni. Viszont csak férfit tudok szeretni.” – A Nők Lapja Café titokfalán, a Megsúgom oldalon most te is üzenhetsz nekünk, anonim, regisztráció nélkül. Kattints ide!Karolina – Teljesen feloldódik, odaadja magát, az aktusra erős hanghatásokkal reagál, amit képes a csúcspontnál egészen az ordításig fokozni.

Kata/Katja/Katerina – Pontosan érzi, hogy mi az a maximum, amire a partnerének szüksége van. A határokat azonban ő kívánja megszabni, ha ebben gátolják, akkor passzív ellenállásba menekül.

János – Tökéletes szerető! Csupa fantázia és odaadás, tabuk nélkül – és mindezeken túlmenően egy nagyon tettre kész, szorgalmas  „szerszámmal” megáldva.

Olivér – Nem ismer gátlásokat, a piszkos fantázia pörgeti fel: szado-mazó, megkötözős játékok izgatják, ám emellett végig ő akar maradni a főnök.

Péter – Együtt érző, gyengéd, szenvedélyes és gazdag fantáziával rendelkezik – a tökéletes szerető. Ha ez nem elég, nagy szexuális teljesítőképességgel rendelkezik, amit általában egészen idős koráig megőriz.

Dominik – Mivel náluk otthon nem téma a szexualitás, a testi szerelem terén szüksége van egy tapasztalt tanítónőre. Idővel jó tanítványnak bizonyul, nyíltságról és fantáziáról tesz tanúbizonyságot, esetenként a szado-mazó játékok elől sem zárkózik el.

Ronald/Ronny – Szakadatlanul a szex jár a fejében. Legszívesebben külföldi nőkkel kezd kapcsolatot, mivel őket „bevállalósabbnak” tartja. Inspirációért a szexshopokat és a swingerklubokat látogatja.

Hozzászólások

birerzsi 2012-02-05 00:24

Hát, ha Emesének vagy Csengének hívnak, ne is várd, mert egy német fazon írta a cikket. 

birerzsi 2012-02-05 00:08

A témához hozzászólva: elég érdekes lenne, ha egy férfi bemutatkozik nekünk, gyorsan előkapnánk a táskánkból a szerelmi névkönyvet, hogy érdemes-e testi kapcsolatot létesítenünk vele. 

birerzsi 2012-02-05 00:02

Ezen még nem gondolkodtam, a szexualitást mennyire határozza meg a keresztnév. Viszont részben férjem, részben az én megfigyeléseim a keresztnevekről, egyéb téren: Máriával nem jó kezdeni, mert egy vallásos, szent asszony, esetenként túl szigorú. Akit Zsoltnak hívnak, az nem szeret dolgozni, és ha alkalomadtán szeretne is, nem talál munkahelyet. Akit Jolánnak hívnak, az többnyire egy kövér szakácsnő. Aki Krisztina, az szerencsés, magabiztos. Aki Judit, az általában sokra viszi, intelligens, többnyire kedves. A Csillákról egyöntetűen pozitív a véleményünk, mindegyikük aranyos. Aki Andika, az többnyire Undika is, felvágós, távolságtartó, pökhendi, szeret másokat megalázni. Aki Gyula, arra illik a neve: Vezér. Ő akar parancsolni a párkapcsolatban és a családban. Ha valamelyik családtag nem úgy táncol, ahogy ő muzsikál, keményen megtorolja. A Györgyök többnyire kedvesek, szerények, viszont szeretik a pénzt. Aki Csaba, az kreatív, magabiztos. Párkapcsolatnál nem elsősorban a szépséget, hanem a kedvességet és a háziasságot nézi egy nőnél. Attila: többnyire kedves, magabiztos, sikeres. Az András is egy elég sikernév, bár egy adag durvaság is szorult beléjük. (Elnézést kérek, senkit nem akartam megbántani, nem kell Magatokra venni! Meg különben is -- mint tudjuk -- kivételek erősítik a szabályt.)

varrólány 2012-02-03 19:33

Fele igaz a másik fele meg a férfi dolga.

szárnyasló 2012-02-03 18:19

Egy Nudli Nándor mit remélhet? :DD

Torolt_felhasznalo_425455 2012-02-03 18:10

Van aki a végén hordja.

pihe** 2012-02-03 17:07

igen igen, de arra gondoltam hogy nekem furcsa név a muki egy lánynak.. :))