Szex

Utálsz szakítani? Kétezerért egy profi átvállalja

Különleges munkát választott magának egy brit fiú: hivatásos szakítóvá csapott fel.
fotó: dailymail
Fotó: dailymail

Tessék elképzelni azt a jelentet, amikor egy vadidegen férfi telefonon találkozóra hív. Közli, hogy valami fontos üzenetet kell átadnia. Kávéra invitál, majd hosszabb-rövidebb bevezető után a lényegre tér: mélységesen sajnálja, de a párunk szakítani akar velünk. Képzeljük hozzá azt is, hogy mondjuk egy 3 éves kapcsolatról van szó, melynek lezárásához expárunknak nem volt bátorsága. Ugye mindenkinek megvan a kép? 

Jonathan Kiekbuschnak hívják azt a brightoni fiatalembert, aki a rossz üzenet közvetítője, főállásban ugyanis szakító. Annyira rutinos és ügyes, ha egy kapcsolat lezárásáról van szó, hogy elkezdte magát professzionális szakítóként hirdetni, tarifája 5 és 20 font (kb. 1700–7000 forint) között mozog, ami egy egyórás négyszemközti szakítást takar, írja a brit hírportál, a Dailymail. A 21 éves fiú azonban hangsúlyozza, mediátori feladatot is vállal, nemcsak szakítást. 

A nem mindennapi vállalkozás ötlete akkor jutott eszébe, amikor maga is szakítani kényszerült, első gondolata pedig az volt, hogy bárcsak átvállalná ezt helyette valaki. Üzleti vállalkozása eddig úgy tűnik, sikeres, heti hat-hét szakításra biztosan kap megrendelést. A szakítás előtt a fiú mindig alaposan kikérdezi a szakítani vágyó felet, megismeri a pár történetét, és csak úgy megy el a találkozóra, ha teljesen képbe került, állítja. De arra is volt már példa, hogy nem vállalt egy megbízást, például ha túl bonyolult volt az ügy. A munka nem könnyű, a rossz hír hallatán sokan kiborulnak, és nemcsak könnyekkel kell számolnia, de gyakori a dühkitörés és a tettlegesség.

Utálsz szakítani? Kétezerért egy profi átvállalja“20 évesen beleszerettem egy 37 éves 3 gyerekes apukába. Nem tudom mit csináljak…” – Ossz meg velünk Te is egy titkot a Nők Lapja Café legújabb alkalmazása segítségével. A titokfalon anonim, regisztráció nélkül tudsz vallani. Kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top