Szex

“A képregényes körömlakk csak a nőknek szexi!”

Beváltnak hitt női trükkök ezrei közül válogathatunk, ha az a cél, hogy szexinek, vonzónak érezzük magunkat. De biztos, hogy a férfiaknak bejön, amiről azt gondoljuk?

Műköröm helyett szép cipőt!
István (60)

Csak a természetes dolgokat szeretem. Én két dolgot nézek meg először a szép arcon túl: a kezet és a cipőt. Nálam a francia manikűr a nyerő, úgyhogy nekem nem jön be a hegyes, színes köröm. Persze a személy nem rosszabb attól, ha nagy műkörme van, tudom, hogy divatos is, de nekem mégsem tetszik. Cipőben mindegy, milyen a stílus, csak ne legyen kitaposott és csámpás. Semmiben sem vagyok oda a túlzásért, a túl mély dekoltázst sem szeretem: akkor tegye ki a nő, amije van, ha olyan az alkalom. Belső tulajdonságok terén is a középutat szeretem. Jó, ha egy nő házias, de nem kell végletesen házitündérnek lennie, attól nem lesz vonzóbb. Szerintem a szexiség titka az, hogy mindent a maga idejében tegyen az ember, ne pedig mesterkélten.

Képregényes műköröm helyett természetességet!
B. Dávid  (35)

Rengeteg nő szereti a játszmákat, például a királykisasszony-szerepet. Én ettől csak ideges leszek és kiábrándít. Ahogyan a deréktetoválás is, különösen a nonfiguratív témájú. Ami még nagy divat, de szerintem rettenetes, az a képregényes műköröm, amikor rá van festve minden rémség, ennek a minősített esete a swarovskis verzió. El tudom képzelni, hogy ez annyira blokkolóan hat rám, hogy bármilyen szép a nő, szóba sem állok vele, ha ilyet visel.

 

Unalmas belső helyett kisugárzást!
Kolos (37)

Minden lehet szexi, ha jó a nő. Vagyis ha szép, izgalmas, és jó a kisugárzása. Egy jó nő lehet akár rágott körmű, lenőtt hajú is: ha vonzódunk hozzá és imádjuk, akkor mindez tök mindegy. Ilyenkor az idegesítő szokások is legfeljebb akkor kezdenek zavaróvá válni, ha már unjuk a nőt, csak még nem találtunk nála jobbat.

 

 

Parfümtenger helyett kedvességet!
Dávid (32)

Ha egy lány túl van fenve, vagyis sok a smink és ékszer, ha ömlik belőle a parfüm, az egyáltalán nem vonzó a szemünkben. Szinte mindenben szexibb az, ami szolid. A megjátszott kedvesség, mímelt odafigyelés szintén nem vonzó, de ennek az ellenkezője sem nyerő. Úgy látom, vannak nők, akik kívánatosabbnak gondolják magukat attól, ha megjátszottan elutasítók, szándékosan futtatják maguk után a pasit és arrogánsan viselkednek vele. Pedig ez nem vadászösztönt ébreszt, hanem csak elveszi az érdeklődésünket. Szerintem az a kedves érdeklődés a vonzó, ami őszinte is egyben.

Mocskos beszéd helyett simulós ruhát!
Dénes (36)

Nagyon nem rajongok a műkörmökért, semmi olyat nem tud, amit az igazi köröm ne tudna, viszont látszik, hogy mesterséges, púpos és idétlen. Nekünk nem vicces az sem, hogy virágos minta van rajta. Látszik, hogy nők csinálják nőknek. A cicomás, mintás dolgokat, akár például harisnyában, szintén nem bírom. Olyan, mintha maszat lenne a nő lábán. Minden olyasmi zavaró, ami eltereli magáról a nőről a figyelmet, pedig az lenne a lényeg, nem pedig a magukon végzett maszturbatív divattevékenységek. Az szép, ami kihozza a nő természetes formáját, például egy testhezálló ruha, még akkor is, ha esetleg rásegít mondjuk egy kis push-up. Lényeg, hogy ne ordítson róla, hogy hamis. Nagyon sok női magazinban látom, hogy szex közben csúnyán beszélni szexi. Ez lehet igaz akkor, ha a nő személyiségéből adódik. Minden más esetben inkább lohasztó. Ugyanez a mesterkéltség, szerepjátszás minden más területen kiábrándító, nem pedig vonzó.

Köldökdekoltázs helyett mosolyt!
György (32)

A nők gyakran azt hiszik, hogy a smink előnyös, ami igaz is, kivéve, ha már nem is látni tőle az illető arcát. Úgyhogy a vakolatot minden nőnek mellőznie kellene. A legtöbb nő sajnos a nevetésére is rájátszik, így lesz belőle vihogás, amitől én a falnak megyek. Lehet kulturáltan is nevetni, nem nyerítéssel kellene felhívni mások figyelmét. Minél sejtelmesebben mosolyog egy nő, annál érdekesebb. A sejtelmesség más területre is igaz, éppen ezért nem szavaznék a köldökig dekoltált ruhákra sem, hiszen az tényleg csak nagyon keveseknek áll jól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top