Szex

Társkeresés tapintás útján: tantrarandi

Hiába keresed, nincs meg a nagy Ő? Nem tudod, hol kutasd? Megkértünk két facér fiút, próbáljanak ki néhány randitípust, hátha segít a véleményük.

Az interneten több tucat jól hangzó ismerkedős programot találni, mi a legnépszerűbbeket és legfurcsábbakat próbáltattuk ki. Robi (29, szoftverfejlesztő) körülbelül egy órát töltött egy rapidrandin, majd illatos mediterrán ételeket készített a következő találkán. Barnabás (27, angoltanár) kipróbálta a tantrarandit, majd bulizott egy jót a játékos „szív keres szívet” randevún. Vicces és kínos kalandokban is bőven volt részük, és persze az is kiderült, igazából milyen női tulajdonságok hozzák őket lázba.

Rapidrandi: Körbe-karikába

A legjobb randikRóbert egy éve keresi a párját, azóta, hogy három év után véget ért egy kapcsolata. Elsősorban életvidám, sportos és dumás lányról álmodozik. „Minden úgy kezdődött, hogy a neten találtam egy céget, amelyik különféle randikat szervez. 5000 forintot kellett befizetnem és néhány alapadatot megadnom magamról, és már indulhattam is a rapidrandira. Csupán az életkor az, ami alapján a megfelelő csoportba osztanak.”
A randi: „Egy hangulatos kávézó emeletén gyűlt össze a társaság. A weboldalon azt írták, hogy hét fiú és hét lány lesz, ehelyett hét lány mellé tizenegy fiú érkezett. Ezt látva az egyik srác azonnal lelépett. A randi nagyon fárasztó volt: hét emberrel hét-hét perc beszélgetés, az majdnem egy óra tömény koncentráció. Az egész program körforgásos rendszerben zajlott, a lányok végig az asztaluknál ültek, és a fiúk mentek egyik lánytól a másikig.”
5 tipp a randihoz:
– Olyan ruhába bújj, ami illik hozzád. Ne most akarj dívának öltözni, ha egyébként a laza stílust kedveled. Ne legyél túl kihívó, de a garbót is hagyd otthon.
– A beszélgetés előtt állj fel és mutatkozz be. Így könnyebben szemügyre veheted a pasit (és ő is látja, milyen magas vagy), ráadásul a kézfogása is igen beszédes lesz.
– Ne vidd magaddal a barátnődet, mert az minden fickóra ijesztően hat!
– A házassággal és szerelmi csalódással kapcsolatos véleményedet, élményeidet ne itt add ki magadból!
– Oszd be az energiádat, hogy az utolsó jelöltre is tudj figyelni.

Főzőrandi: Ízekkel varázsoltunk

A legjobb randik„A kissé kínos rapidrandi után úgy döntöttem, belevágok egy jó kis főzős ismerkedésbe. Korábban találkoztam olyan 26 éves csajjal, akinek én mutattam meg, hogyan kell használni a mosógépet. Szerintem ez azért elég gáz – mondja Robi. – Nekem fontos, hogy a párom házias is legyen, és hát van ennek kiderítéséhez a konyhánál jobb terep? A jelentkezésnél szintén csak az alapadatokat kérték, de itt nincs életkor szerinti csoportosítás, és ez a társkereső este 10 000 forintba került.”
A randi: „Kissé összezsúfoltan ácsorgunk az amúgy jól felszerelt főzősuliban. Normál esetben egy főzőpultra maximum két ember jut, most öten-hatan szorongtunk mindegyiknél. Míg elkészül az étel, jut idő több lánnyal is beszélgetni. Ha nem találnál hirtelen témát, a fortyogó étel biztosan ad tippeket a legbénább konyhatündérnek is.”
5 tipp a randihoz:
– Ne stresszelj, ha nem haladsz jól a főzéssel, kérj segítséged a melletted kuktáskodótól (főleg ha bejön a pasi) vagy a főszakácstól!
– Amennyiben nagyon megfog a srác, nyugodtan hívd félre egy kicsit beszélgetni, mert ez itt simán belefér!
– Csak egy kis kalandra vágysz? Akkor ne ezt a randit válaszd, mert ide inkább azok mennek, akik komoly kapcsolatra vágynak.
– Készülj fel a borokból! Eléggé imponál a pasiknak, ha egy nő tudja, milyen nedű illik az egyes ételekhez.
– Ne csak a főzésben, az azt követő kóstolgatásban is vegyél részt lelkesen! A fiúknak bejönnek az olyan lányok, akikkel jóízűeket lehet enni.

Tantrarandi: Mit mond az aurád?

A legjobb randikBarnabás angoltanár, évek óta vágyik tartós kapcsolatra. „Elegem van abból, hogy a szórakozóhelyeken állandóan olyan csajokba botlom, akiket csak a pénz érdekel, meg hogy milyen kocsim van” – kesereg a srác. Vajon milyen lányokról álmodozik Barni? „Elsősorban családszerető, nyugodt, illetve mozi- és természetrajongó társra vágyom, de sajnos még nem sikerült rátalálnom. Egy újságcikkben olvastam a tantrarandiról, és megtetszett az ötlet, ezért azonnal belevágtam! Tizenhárom lány és ugyanannyi fiú volt jelen egy szentélyszerűen kialakított belvárosi nappaliban. Az internetes regisztrációkor életkort, nevet és elérhetőséget kértek. 3000 forint és egy szál virág a belépő. A lányoknak persze az utóbbira nem lesz szükségük!”
A randi: „Csak akkor menj el, ha nyitott vagy az ezotériára, és ha nem zavar, hogy idegen nők/pasik lehelnek pár milliméterről az arcodba. A randi lényege, hogy három órán keresztül különféle emberekkel kerülsz fizikai kapcsolatba: masszázs, arcsimogatás, egymás mellett fekvés a program. Beszélgetni nem nagyon lehet, az aurádnak kellene kommunikálnia a másik aurájával. Ez nekem nem nagyon sikerült, sőt folyamatosan zavarban voltam, hogy totál idegen csajokat kell taperolnom. A korosztály nagyon vegyes. Vannak megszállott tantrások, akik már csak emiatt is eljönnek, de a többség laikus, és nagyon feszeng. Csupán egy srácon láttam, hogy élvezi a helyzetet, és tényleg csajozik.”
5 tipp a randihoz:
– Feltétlenül moss fogat előtte, vagy kapj be egy mentolos cukorkát, hiszen itt elég intim közelségbe kerültök.
– Ha tudod, hogy könnyen megizzadsz, az izzadásgátló mellett a felsődbe tapasztható nedvességfelszívó csíkot is bevethetsz, hogy a foltok miatt ne kelljen aggódnod.
– Ha a feszültséget viccelődéssel oldanád, azt maximum a közvetlen partnereddel tedd, hangosan inkább ne poénkodj.
– Tanulj meg egy-két masszázsfogást, hogy te lehess a legprofibb lány a csapatban!
– Próbáld elengedni magad, ne feszülj, mert úgy biztosan nem fogod élvezni a szokatlan szitukat!

Te vagy az, Ashton?

A legjobb randik„Miután rájöttem, hogy a tantra nem az én asztalom, eldöntöttem, hogy kipróbálom, milyen a »szív keres szívet« ismerkedés – meséli Barni. – Csupán annyit tudtam az egészről, hogy egy ismert szórakozóhelyen tartják a programot, így kíváncsian vártam, miben lesz részem. A biztonság kedvéért elhívtam magammal az egyik haveromat, mert ő is éppen társat keres. Ketten meg mégiscsak könnyebb lelépni, ha bármilyen kínos szituációba kerülnék. A randi 6500 forintba kerül, de ezért ingyen fogyaszthatsz alkoholmentes koktélokat.”
A randi: „Kb. hatvan fiú és hatvan lány vett részt rajta, de nem tudtam eldönteni, valóban egyenlőek-e az arányok. Mindenki kap egy kártyát egy irodalmi, történelmi figura vagy máshonnan ismert ember nevével. Az a lényeg, hogy mindenkinek a kártya párját kell megtalálnia. Én Ashton Kutcher voltam, Demi Moore-ra kellett rálelnem. Szólt a zene, bulihangulat volt, és a keresés remek alkalom arra, hogy leszólíts bárkit, aki szimpi neked. Ez a leglazább a kipróbált randik közül, itt találtam végre valakit, aki komolyan érdekel.”
5 tipp a randihoz:
– Most előveheted a vicces énedet, hiszen mindig az a legkapósabb csaj, aki megnevetteti a pasikat.
– Nem kell rögtön a civil életéről faggatni a megismert fiút. Ha éppen ő Ashton, kérdezd meg például, miért csalta meg Demit – a válaszok sok mindent elárulnak a srácról!
– Jól táncolsz? Ebből néhány dögös (de nem túl kihívó) mozdulatot itt is megmutathatsz, hiszen végig dübörög a zene.
– Legyél laza, ne akarj kitalált szerep szerint viselkedni, senki nem szereti a megjátszós lányokat.
– Adj lehetőséget (majdnem) mindenkinek: lehet, hogy a dumájával olyan fiú fog elvarázsolni, akin egyébként nem akadt meg a szemed.

Hova mehetsz még?
Csokirandi: kizárólag ínyenc, konyhatündér édesszájúaknak, akik nem ijednek meg a kalóriáktól.
Activityrandi: játékos kedvű lányoknak, fiúknak. Jópofa dolog, hogy beszélgetés nélkül, közös versenyben ismered meg a másikat.
Túrarandi: csak akkor válaszd, ha bírod, hogy három napig idegenekkel vagy összezárva, és az állóképességed is jó.


További érdekes cikkek a Maxima magazin aktuális számában!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top