Szex

Szexszerződés: heti kétszer kötelező

Házassági szerződésről mindenki hallott már, de az együttlétek számát is előre szabályozó megállapodásról aligha. Pedig ilyen is van; csak gratulálni tudunk a romantikus ötletgazdának.
Kezet rá!
Kezet rá!

A lánykérésről, házasságról a legtöbbünk fejében egy romantikus kép él, melyben a férfi szívet puhítóan teszi fel a nagy kérdést. Az élet azonban nem mindig tartja magát az ideális forgatókönyvhöz, sőt, gyakran egészen meglepő fordulatokat produkál.

Egy brit nő párja például szigorú feltételhez köti a házasságot, csakis akkor hajlandó kimondani a boldogító igent, ha a nő szerződésben vállalja, hogy hetente két alkalommal biztosan lesz szex – írja szerdán a brit bulvárlap, a Daily Mail. Két felmentő körülmény azért van, betegség vagy utazás esetén nem kell betartani a vállalást.

A férfi arra hivatkozik, hogy korábbi házasságai azért mentek tönkre, mert a feleségek egy idő után elvesztették a szexuális érdeklődésüket, az intim együttlétek száma pedig egyenlő volt a nullával. Úgy tűnik, a szex nemcsak válóok, hanem előfeltétel.

 

Szexszerződés: heti kétszer kötelezőSzólj be, kommentelj és súgj Te is!
Kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top