Szex

Hogyan szereti a pasid?

A férfiak teste legalább annyira érzékeny, mint a nőké, tetőtől talpig tele van érzékeny pontokkal, a kérdés már csak az, a gyakorlatban mennyi figyelmet kapnak. Szavazz, te melyik erogén zónát szoktad célba venni!

Melyik erogén zóna a kedvenced?Az erogén zónák – mind a nők, mind a férfiak testén – olyan érzékeny területek, melynek ingerlésével szexuális izgalom idézhető elő – persze csak akkor, ha az agy is úgy akarja. A szexuális izgalom központja ugyanis az agy, ha a kéjérzetet nem hagyja jóvá, nem lesz eksztázis. Ha azonban az erogén zónát megfelelően stimulálják, az izgalmi állapot folyamatosan nőni fog, az agy egyre szaporábban küldi a jelzéseket a test szexuális központjai felé. De nézzük, a férfiak testén melyek azok a fő területek, amiket nem érdemes átugrani:

Bőr – A bőr nagy játszótér, amin milliónyi extraérzékeny idegvégződés található, s közvetlen összeköttetésben állnak az agy szexközpontjával.

Ajak – A száj és szájkörnyéki területen szintén számtalan idegvégződés húzódik, ami a fülkagylóhoz, szemhéjhoz hasonló érzékenységű, ennek puha érintése áramütésként hat. 

Nyak – Szintén az agy szexközpontjára hat a nyak finom masszírozása, simogatása, amit nem árt kiegészíteni a fül és a váll kényeztetésével. 

Csukló – A csuklón annyira vékony a bőr, hogy már a legkisebb érintés is reakciót vált ki, melynek hatására boldogsághormon (szerotonin) termelődik. 

Felkar – A felkar belső része szintén különösen érzékeny, a tantra követői pedig úgy vallják, hogy a szexuális energia egyik fő csatornája itt szalad.       

Hónalj – Főleg a szőrtüszőknél különösen érzékeny zóna ez…                                                                                                                   

Lábujj – A lábfej irányába csak kevesen tesznek kitérőt, pedig a lábujjak legalább annyira érzékenyek, mint a térdhajlat vagy a csukló. 

Köldök – További izgalmakhoz vezet a has és köldök izgatása, a tantra szerint ez alatt kétujjnyira húzódik az örömcentrum, melynek érintésére sokan libabőrrel reagálnak. 

Popsi – Erről a területről csak annyit, hogy a legfinomabb érintésre is reagál.                                                                                                                  

Grafika: Dániel András

A(z) “Te melyik zónát szereted?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Nyak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top