Termálfürdő, szolárium és magasles: mindenki máshol csinálja

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Lift, mozi, próbafülke, park, strand, fű, focipálya, szauna, termálfürdő: csak néhány azok közül a helyszínek közül, ahol a kikapcsolódást sokan szexszel fűszerezik. Olvasóinkat kérdeztük a kedvenceikről.
2011. 12. 14. |

Kövess minket!

f Ajánlom
Termálfürdő, szolárium és magasles: van aki itt csinálja


Szinte mindenütt

Eszter tudja, mi fán terem a „kültéri” szex, minden lehetséges helyszínen megragadta már az alkalmat rá: „Szeretkeztem már a Margit körúti dupla szoláriumban, a répáshutai mészégetőnél a réten, kocsiban természetesen milliószor, de csináltam már a János-hegynél – bár tanulni mentünk ki a rétre, 69 lett belőle fényes nappal. A legextrémebb helyszín mégis a villamossín volt, az egy egyéjszakás egymásnak esés volt csak, de izgalmas. Volt még a sorban kisvárosi patak egyik hídja alatt, buszmegálló, kiürült női napozó is.” Aki ezek után azt hinné, hogy nincs feljebb, annak most jeleznénk, Eszter tudománya csak a kezdet.

„Pléd alatt kiskifli-nagykifli úgy, hogy mások is tévéztek a szobában. Tengerparti sétányon úgy, hogy 15 méterre sétáltak. Balatonban nappal és éjjel, vízibiciklin, réten és autóban. Gellért-hegyen padon, termálfürdőkben, csónakban, sátorban, függőágyban, ünnepi megnyitóbeszéd és tapsorkán alatt a női WC-ben, tengerben, itt-ott parkban, házibuliban, kádban, asztalon, mosógépen, szaunában, zuhany alatt, erdőben és még ki tudja, hogy mennyiféle nem megszokott helyen – írja egyik fórumozónk, Nyugis, aki a változatos repertoár ellenére szeretkezni igazán otthon, a puha ágyban szeret.

Templomban? 

Az amerikai Adam & Eve segédeszköz-forgalmazó vállalat felméréséből is kiderül, egyre többen vannak, akik előszeretettel lépnek ki a hálószoba négy fala közül: ezer amerikaiból több mint ötszáz bevallotta, hogy szexelt már „közterületen”, legtöbben (80%) autóban, erdőben (55%) és parkban (44%) próbálták már, de a közfürdő (22%), a repülő (7%) és a templom (5%) is felkerült a listára.


Termálfürdő, szolárium és magasles: van aki itt csináljaKinga sem panaszkodhat, ő is hamar felismeri a kültérben rejlő potenciált: „A klímaváltozás előnyösen hat a kültéri szexhelyszínekre, mert így nemcsak nyáron lehet feldobni egy kirándulást” – hoz be egy gyakorlati szempontot. – Repertoáromba tartozik egy hegytető február közepén, nyáron a Kapolcs melletti kukoricás nappal, éjszaka a rét, zuhanyzó a kempingben, egy gumicsónak a tengeren, aztán a stég a tengerparton. De szinte minden erdei túrát összekötünk egy kis szexszel, mert az emberek ma már alig járnak kirándulni. Ha autóval nem megközelíthető helyekre megyünk és ha nem a Budapest környéki felkapott helyeken járunk, órákat lehet úgy eltölteni, hogy kilométereken át nem találkozunk senkivel” – írja Kinga, aki azért azt is hozzáteszi, hogy „köztéri” szex műfajon belül egyetlen „soha” kategória létezik: a közfürdő.

Nem úgy Tomi, aki bizony a győri élményfürdőben merült el barátnőjében, s vagy a barátnő vagy a hely tud valamit, de tény, hogy ugyanitt a közös öltözőkabint is felavatták. De ha a budapesti Széchenyi Fürdő falai (bocsánat: medencéi) beszélni tudnának, sokan elpirulnának. Nikolették biztosan. „Tavaly télen történt. Eredetileg fürödni indultunk, de aztán valahogy az lett a vége, hogy elkezdtük simogatni egymást, majd a pasimra »ültem«. Nem tűnt fel senkinek (asszem), mert erősen havazott, a gőztől meg legfeljebb 1-2 méterre láttunk.”

Nikiék is számtalan helyen próbálták már: „Erdőn-mezőn több alkalommal is sikerült egymásnak esnünk a párommal, hasonló kategória a park is. Egyszer egy éjjeli meztelen fürdés végződött szexszel a Balatonban. Volt szerencsém kipróbálni jacuzziban egy hajón, vonat WC-jében, illetve a washingtoni központi kórházban is. A lista nem feltétlenül teljes. Még van néhány ötlet, úgyhogy mindenképpen bővülni fog...” És ezzel a lendülettel ajánljuk Nikiék figyelmébe a vonatot, Ferenc ajánlásával: 

„Emlékezetes szexhelyszínként szolgálhat egy vonatkupé is. Megtörtént, hogy egy fáradt, téli nap estéjén vidékre utazva megkívántuk egymást a párommal a fülke homályos magányában, amit körüllengett a hamisíthatatlan MÁV-vasporszag, de ez bennünket mit sem zavart. Éreztem, hogy elérkezem a gyönyör tetőfokára, a vonat pedig épp akkor érkezett egy fontos állomásra. Az utasok leszállni készülődtek, de ez engem távolról sem zavart; a leszállók viszont pironkodhattak a kupéba benézve, de hát maga az állomás neve is beszédes volt, Sze(x)árd. 

A többség legalább egyszer próbálta már

Ahogy az amerikai kutatás is mutatja, a többség legalább egyszer belekóstolt már a köztéri pajzánkodásba – ahogy olvasóink is: „Hármashatár-hegy, egy fa tövében” – írta Harangocka nevű olvasónk, míg Genius az alábbiakban összegzi tapasztalatait: „Autó: Jött az erdész, és azt hitte, fatolvajok vagyunk. Magasles: Jöttek az szarvasok, szép látvány volt. Szauna: Azt hittem, beledöglök. Termálfürdő: Utólag visszanézve, fúj, nem kellett volna. Vízibicikli: Aggódtam, hogy meglátnak. Kollégiumi klotyó: Háááááát... Próbafülke: Necces volt...”

Termálfürdő, szolárium és magasles: van aki itt csináljaMég nincs vége: „Iskola mozgássérült-vécéjében, dohányzójában, tantermi pad tetején, tanári asztalon” – írja Illatörp. „KB-160/2 toronydaru fülkéjében, 30 méter magasban” – osztja meg Mahajána. „Erdély. Erdő széle, kellemes nyári napon. Puha fű, finom illatok, madárcsicsergés, kívánalom, teljes eksztázis. Majd egy medvehang a nem is annyira távolból. Aztán futás. A szex akkor és ott félbeszakadt, igen gyorsan” – szólt hozzá a témához Rena

Az izgalmas helyszínek tárháza kifogyhatatlan, most már tudjuk, hogy olvasóink testközelből ismerik a Matáv-telefonfülkéket, a városligeti padokat, a Duna-parti zegzugokat... végtelen a sor és a fantázia. 

Olvass tovább

Hozzászólások

Mykee 2011-12-15 09:57

Egy újszülöttnek minden vicc új. Hátha most került errefelé az az újszülött. ;)

Ha már silány téma, nálad mi a helyzet? Merre és hol és hogyan? ;) 

Mykee 2011-12-15 09:55

Már én is elértem azt a kort, hogy az ilyen témáknál a lelki szemeim előtt megjelenik a figyelmeztető karika. ;):D

birerzsi 2011-12-14 23:43

Hát, szerintem templomban nagyon dúrva idézet: sarga_rozsa87 (2) 2011-12-14 14:52:22 Igaz, de ha megbánták, rögtön meg is lehet gyónni. 

birerzsi 2011-12-14 23:36

Hát, szerintem templomban nagyon dúrva idézet: sarga_rozsa87 (2) 2011-12-14 14:52:22 Igaz, de ha megbánták, legalább rögtön meg is lehet gyónni. 

birerzsi 2011-12-14 23:36

Hát, szerintem templomban nagyon dúrva idézet: sarga_rozsa87 (2) 2011-12-14 14:52:22 Igaz, de ha megbánták, legalább rögtön meg is lehet gyónni. 

Torolt_felhasznalo_451126 2011-12-14 17:11

Ez egy annyira silány téma...miért kell évente elővenni? Tényleg van, akinek ez még érdekes lehet? És fontos? Esetleg vicces?

csibelány* 2011-12-14 16:21

itt nem rólam van szó. én már jóval elmúltam 18. sajnos. :)

Mykee 2011-12-14 15:59

Mivel a cikk alatt is megjelennek a hozzászólások, nem csak a fórumban, így érdekes rendszeranomália lenne gondolom. De ha kéred, karikázzák majd neked. ;) Gondolom a címből biztosan nem következtettél semmilyen 18 éven felüli dologra, ugye? ;):D