Szex

A hét szexkérdése: Bevállalnád a tisztasági papírt?

Külföldön a párok, mielőtt először összebújnának, szűrésen esnek át, hogy testi "tisztaságukat" bizonyítsák a másiknak. Te bevállalnád, ha a párod ezt kérné tőled? Megkérdeztük!
A hét szexkérdése: bevállalnád a tisztasági papírt?
 

A hét szexkérdése: Bevállalnád a tisztasági papírt? „Ez itthon soha nem fog működni, ehhez az kell, hogy az emberek újra elkezdjenek randizni, szex előtt hosszan – akár hónapokon át – ismerkedni. Egy ilyen kapcsolatban szerintem belefér egy ilyen kérés, de amúgy elképzelhetetlen.”

„Attól függ, mennyire fontos nekem a csaj… ha csak egyéjszakás, akkor menjen a bánatba, ha meg barátnőfíling van, akkor meg minek a teszt?”

„Ha »tiszta« vagy, semmi félni- vagy takargatnivalód nincs. Ha meg nem… nehezedre esik a fair play? Hihetetlenül inkorrekt hozzáállás! Tartós kapcsolat esetében jó hozzáállás és elvárás. Egyéjszakás kalandnál viszont nem fér bele.”

„Jó estét! Tisztasági papírokat, szeretkezési jogosítványt, vetkőzési engedélyt!”

„Elméleti szinten pazar, de lássuk be, egy szenvedélyes pillanatban az ember nem kezd el papírozni.”

„A mai rohanó világban ilyesmire nincs is idő… minden AZONNAL kell.”

A hét szexkérdése: Bevállalnád a tisztasági papírt?„Természetesen vállalnám a szűrést, már csak azért is, mert még sosem voltam ilyenen, és többször gondoltam rá, hogy ha egy ismeretlennel hozna össze a sors, én ugyancsak megkérném erre!”

„Én kértem, a későbbi férjem adott, most, hogy válunk, azt mondja, ez bizalmatlanság volt a részemről. Az új csajától nem kért, nem adott, és nem ő védekezik. Ezek után ha vissza akarna valamikor jönni, újra ragaszkodni fogok a papírhoz.”

„Jó ötlet! Én imádok élni, és jókat »kalandozni«, de nem akarok beteg lenni, és ilyen társat is keresek!”

 

Jövő heti szexkérdésünk: Mi a magyarázat a színlelésre? Válaszod küldd el nekünk IDE

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top