Szex

Szexiskola nyílik Bécsben

A jó nyelvérzék biztosan előny, ha sikeres felvételt szeretnél nyerni a különleges oktatási intézménybe.

Aki betöltötte a tizenhatot, jelentkezhet a szextanodába, hivatalos nevén az Osztrák Nemzetközi Szexiskolába (Austrian International School of Sex), ahol a kétszáz órás alapképzésen túl speciális intenzív tanfolyamokat és pároknak szóló hétvégi tanfolyamokat is kínálnak a tudásra éhes érdeklődőknek. A világon egyedülálló intézményben természetesen a gyakorlati oktatásra fektetik a hangsúlyt: elsősorban szexpozíciókat tanítanak és a diákok gyengédségét fejlesztik. Az elméleti tananyag pedig a modern és a történelmi szextudományokat tartalmazza.

A szexiskola alaptantervének célja elsősorban az, hogy a végzett tanulók jobb szeretők legyenek, de ha jó jegyeket szeretnénk a bizonyítványunkba, akkor nemcsak az órákon kell aktívan részt venni: a házi feladatokat is szorgalmasan teljesíteniük kell, sőt év végén vizsgákon kell számot adni a megszerzett tudásról.

„Természetesen korai tizenhat éves korban elkezdeni, de tisztában vagyunk vele, hogy ebben az életkorban már nagy szerepet játszhat a szexualitás. Úgy gondoljuk, ez egy jó életkor az oktatásra” – nyilatkozta Melody Kirsch, az iskola szóvivője. Az intézet vezetője egyébként a svéd származású művésznő, Ylva-Maria Thompson, aki többek között erotikus témájú szobrairól híres, és Kirsch szerint rendkívül tapasztalt a szakmában: a 80–90-es években például egy szexuális tartalmú, provokatív tévéműsort is vezetett Svédországban.

Egy félév 1400 euróba kerül a bécsi szexiskolában, amely december 14-én nyitja meg kapuit. Az iskola egyébként reklámfilmet is készített, de sugárzását nem engedélyezték. Mi azért megkerestük, hátha valakit érdekel.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top