Sikeres a szex nélkül élők társkeresője

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Internetes társkereső indult olyan emberek számára, akik valamilyen – jellemzően egészségügyi – okból nem élhetnek szexuális életet.

Itt a szexmentes társkereső!Az oldal létrehozásának ötlete egy 50 éves méhnyakrák-túlélő, Laura Brashier fejéből pattant ki. A speciális társkeresőn indítéktól függetlenül bárki lehet tag, aki egyáltalán nem tud vagy nem akar szexuális kapcsolatot létesíteni, ettől azonban még vágyik egy párkapcsolatra. 

A korábban fodrászként dolgozó Brashier az ABC tévécsatornán adott interjújában elmondta, hogy bár méhnyakrákjából felgyógyult, az agresszív kezelések elpusztították a hüvelyi szöveteit, így a szex elviselhetetlenül fájdalmassá vált számára. Emiatt sokáig nem mert ismerkedni, ugyanakkor nem akart egyedül maradni sem. „Az indíttatás az volt, hogy ha tudok, segítsek a hozzám hasonló helyzetben lévő embereken” – mondta az asszony, aki szerint ezt a problémát igazán csak az értheti meg, aki maga is átéli. 

Az oldal egy hónapja indult,  de azóta már több mint 1500-an regisztráltak az oldalra. 

 

Címkék: szex társkereső
Olvass tovább

Hozzászólások

Sveta 2011-08-29 12:31

Igen, ha belegondolok, nagyon nehéz lehet manapság ismerkedni. Ha az ember nem találja meg a párját a suliban, vagy a baráti körébe csapodó egyének (ismerősöm ismerőse) között, akkor vagy a munkahelyén próbálkozik (ez nem biztos, hogy szerencsés), vagy marad a net. Ez viszont nagy zsákbamacska, gondolom, ezért teszik bele ezt a sok szűrőt.

 

A gépezés pedig tényleg rengeteg időt elvesz, az ember nem is gondolná, hogy napi hány órát ül a monitor előtt, azzal az indokkal, hogy így gyorsabban elintéz mindent, mintha személyesen szaladgálna (bank, utánanéz valami címnek, a Tv-műsornak, letölt egy filmet, elolvassa a híreket, közben fórumozik, ugye:)) Persze, ha kimozdulsz, sem valószínű, hogy éppen a buszon vagy az APEH-ban találkozol a nagy Ő-vel:)

 

A közösségi oldalak pedig tényleg furák: összeszedsz egy halom ismerőst, és azon kapod magad, hogy a 80%-ukkal a kapcsolattartás kimerül a heti egyszeri like gomb használatában:)

 

Torolt_felhasznalo_804768 2011-08-29 12:01

Na igen, ez a másik bibije a dolognak. Ez nyilván azért alakult így, mert lassan több időt tölt az ember a számítógép előtt, mint bárhol, bármilyen társaságban. Cégnél is van internet, a kollégákkal sem kell beszélgetni, otthon is van internet, ki sem kell mozdulni a barátokhoz. Lassan boltba sem kell menni, hiszen ott az online rendelés. Könyvtár, bank, munka, vásárlás.... lassan minden a gép előtt intézünk.

Én ebben kicsit régimódi maradtam, barátokat személyesen (is) szeretem látni, nem csak a közösségi oldalon, ismerkednem meg nem kell, mert minden státusz be van töltve az életemben:) (férj, család, barátok)

Gondolj bele, ad némi kényelmet, hogy már szelektálva is kaphatsz randialanyt.

Matanna 2011-08-29 11:57

Talán az a baj, hogy a szokványos közeg lassan alig létezik, ami igen, az tizenéveseknek.

Amúgy elég jó ötlet, bár én csak akkor jelentkeznék be, ha már a sokadik orvos mondaná, hogy nem, nem tud helyreállítani...

De akkor is vágynék némi simogatásra...

Sveta 2011-08-29 11:50

Érdekes, hogy egyre több ilyen jellegű társkereső van: külön a diplomásoknak, a szépeknek, a gazdagoknak, a szexmentes életre vágyóknak... Úgy látszik, az online társkeresés egyre nagyobb méreteket öltött, és a hatékonyság érdekében specializálódni kellett. Kár, hogy egyre ritkulnak a szokványos közegben való ismerkedések:(

Torolt_felhasznalo_804768 2011-08-29 11:38

Majd jönnek:))))

Norelle 2011-08-29 11:32

Teljes mértékben osztom az elhangzott véleményeket.

Bár furcsállom, hogy még senki nem tévedt ide azok közül, akik a szexmentes párkapcsolatot megszüntetendőnek tekintik, mert szerintük az már csak testvéri kapocs vagy barátság, úgy meg minek együttmaradni...

Torolt_felhasznalo_804768 2011-08-29 11:23

Én is úgy gondolom, hogy ha két embert őszinte szeretet köt össze, akkor bármelyik másik összetevő esik ki a kapcsolatból, ettől még működőképes marad.