Szex

Receptre adják a férfivibrátort

Alternatív megoldást jelenthet a kék pirula helyett a férfivibrátor. A pulzáló segédeszköz forgalmazását most kezdték meg az USA-ban, nálunk még várni kell rá. Vagy megrendelni az interneten.

Világszerte több millió férfi szenved erekciós zavartól, a probléma gyógyszeres kezelését azonban sokan nem szívesen vállalják. Számukra jelenthet megoldást az a speciális vibrátor, ami orvosi eszköznek minősül, éppen ezért csak orvosi recept fejében lehet kiváltani.

Fotó: reflexonic.com
Fotó: reflexonic.com

 

Az eszközt urológusok és neurológus szakemberek fejlesztették ki, segítségével a szexuális működésért felelős idegek aktivitását lehet segíteni. A hímvesszőben ugyanis több millió olyan ideg szalad, ami a gerinc és az agy szexuális központjaival áll kapcsolatban, s többek között a merevedés, az orgazmus és az ejakuláció irányításáért felelős. Ezeket az idegpályákat hozza működésbe a vibráló segédeszköz, amit naponta egyszer kell beüzemelni, és 7-10 percig működtetni.

A rezgőség értékesítését augusztus közepén kezdik meg az USA-ban, európai forgalmazása az év második felében várható. A vibrátor ára 300 dollár (körülbelül 59 ezer forint). 

Többet, és ha kell, pénzért – férfiak vallottak a szexrőlHazai fronton vajon mi a helyzet? A Nők Lapja Cafe tabumentes szextesztjével ezúttal az alkalmi kapcsolatok nyomába ered. Aki kitölti, egyrészt részt vesz a 100 000 Ft-os nyereménysorsoláson, másrészt segít abban, hogy jobban megismerjük egymás vágyait és szokásait. Válaszolj te is!

 


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top