Szex

97 nap után mondd: szeretlek

Vajon mikor lehet az első szerelmi vallomások ideális időpontja? Vannak, akik már az első héten csak úgy dobálóznak velük, mások pedig egyszerűen soha nem nyilatkoznak. Megérkezett a tudományos útmutató.
 
 Jön az erekciót elősegítő gumi óvszer

Massachusettsi Technológiai Intézet szerint a kapcsolatok 61 százalékában a férfiak mondják ki először a bűvös szót, bár egyáltalán nem bánnák, ha ez fordítva lenne. A vallomás igénye átlagosan 97 nap, azaz két és fél hónap után merül fel bennük.

97 nap után kell elhangzania az első „szeretlek”-nekHa a férfi ennél hamarabb tesz szerelmi vallomást, akkor arra gyanakodhatunk, hogy vagy félnótás, vagy csupán szexet akar. A tudósok szerint három hónap kell ahhoz, hogy valakit nagyjából megismerjünk és el tudjuk dönteni, hogy szerelmesek vagyunk-e.

Ha valaki viszont egy év után sem mondja ki a várva várt „szeretlek”-et, akkor szinte biztosak lehetünk benne megint csak, hogy a pasi félnótás, illetve ha nem az, akkor bizony nem szeret minket, és kész.

Szóval az alapszabály: ha még nem telt el három hónap és vallomásokkal halmoz el, akkor csak le akar fektetni, ha pedig már eltelt, és még akkor sem jönnek a vallomások, akkor mást akar lefektetni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top