Szex

Erogén zónák nyomában

A feszültségoldás egyik leghatásosabb módja a masszírozás, ezt mindenki tudja, aki csak egyszer is próbálta már. Egy jó masszázs azonban nem csak ellazít. Megfelelő pontokat érintve partnered vágyait is felkorbácsolhatod vele.

Az erotikus masszázsban nem csak az a jó, hogy akár egy hosszú nap után is képes hangulatba hozni az embert. Miközben a partnereddel kényeztetitek egymást, kitapasztalhatjátok azt is, hogy kinek mi esik legjobban. A test erogén zónái ugyanis egyénenként eltérnek, ezért érdemes időt szánni rá, hogy megtanulj egy-két dolgot a másik testéről. Addig is azonban, ameddig bekötött szemmel is megtalálod a kedvesed erogén zónáit, íme néhány pont, aminek az érintése garantáltan hatással van mindenkire.

Erogén zónák  nyomábanFentről lefelé haladva

A haj simogatása megnyugtat, a fejbőr érzéki masszírozása pedig jótékony hatással van az agy vérkeringésére. Ettől az egész test felfrissül, és az érzékszervek is jobban reagálnak a különböző hatásokra. És mint mind jól tudjuk: minden dolog fejben dől el. Még az élvezet is.

Ajakmasszázs

Egyszerűbben szólva csókolózás. Az ajkunk az egyik legérzékenyebb erogén zónánk, a vékony bőr alatt tele van idegvégződésekkel, így azok ingerlése azonnali hatást képes kiváltani. Csókolózás közben ráadásul kellően közel kerülhetsz a partneredhez is.

Hallgass a füledre

A fülcimpa és a fülkagyló ugyanis tele van idegvégződésekkel, amik ráadásul minden üzenetet az agy vágyközpontjába irányítanak. Így néhány gyengéd érintés elég lehet ahhoz, hogy akár egy hosszú nap után is elfelejtsétek a fáradtságot, és egymásra figyeljetek.

Érdemes tehát kipróbálni ezeket az apró trükköket egyrészt, mert mindenkinek jólesik a kényeztetés. Másrészt pedig még akkor is, ha a partnerednek épp nem lenne kedve összebújni, észrevétlenül ráhangolhatod egy kellemes éjszakára, amit egyikőtök sem fog megbánni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top