Pucér röplabdázás és alkohol nincs a nudista szállóban

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Nudistastrandon pucérkodni már szinte ciki, aki 2011-ben menő nudizó szeretne lenni, az pucérhotelt választ magának. Nézz be te is a falai közé!
Pucér röplabdázás és alkohol nincs a nudista szállóban
Karl Lagerfeld a nudistastrandon
Az észak-angliai Birmingham peremén lévő szállóhoz természetesen fürdő, étterem és wellnessközpont is tartozik, és bármilyen szokatlan a helyszín, Tim Higgins, az igazgató, bizakodik.

Szerinte azért zseniális ötlet ez, mert Angliában amúgy is mindig rossz az idő, így fedett hely kell ahhoz, hogy gond nélkül pucérkodhassanak az arra vágyók. Semmi értelme nem lenne Birminghamben a jó időre várni; ezért is emelt tetőt álmai naturista központja fölé. A szokatlan ötlet mégsem tűnik rossznak: a hotel már visszatérő vendégekkel is büszkélkedhet: jönnek egyedül, jönnek párban és csoportosan is. A szállóban egyébként egészséges ételeket szolgálnak fel, alkohol nincs az itallapon, de egyébként nem sokban különbözik egy átlagos hoteltől. A programok tekintetében azonban még nem teljes körű az ellátás, pucér röplabdát és egyéb meztelen sporteseményt senki ne keressen.

forrás: dailymail.co.uk
forrás: dailymail.co.uk

A látogatók életkora viszont megoszlik. A legfiatalabbak a harmincasok, felső korhatár szinte nincs. Higgins szerint a tizen-huszonévesek azért nem vállalják a meztelenséget, mert még nincsenek úgy kibékülve a saját testükkel, mint az idősebbek. Utóbbiak már tudják, hogy egy két hurka vagy egy kis narancsbőr semmit nem ront a fenséges élményen, hiszen alapvetően  az emberek vágynak arra a szabadságra, amit szerinte csak meztelenkedés közben lehet megélni.

Pucér röplabdázás és alkohol nincs a nudista szállóban
Címkék: meztelen pucér hotel
Hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

golem 2016-01-16 20:43

Kurvára jól mutatnának bakugrások közepette.

Torolt_felhasznalo_550400 2011-05-27 09:17

Ezek a szerencsétlen angolok nem élvezhetik az egész napos napsütést, így kitalálták maguknak a a nudi-hotelt. Mi köze ennek a ciki-nemciki kérdéshez?

bigacsiga2 2011-05-26 20:00

a férjem azt mondaná, "kolbász múzeum" 

epipapi 2011-05-26 17:17

Iskolai csoportokat is fogadnak?

N?k Lapja Café 2011-05-26 17:17

Nudista strandon pucérkodni már szinte ciki, aki 2011-ben menő nudizó szeretne lenni, az pucér hotelt választ magának. Nézz be te is a falai közé!

Tovább a cikkre...

Igényes egyedülállók társkeresője
Elittárs: regisztráljon és találja meg az elvárásainak megfelelő társat!

További információk