Szex

A pénisznek az a legjobb, ha békén hagyják

Pumpa, botox, esetleg műtét? Mi a legjobb pénisznövelő megoldás? Vagy lehet, hogy akkor járnak a pasik a legjobban, ha megbékélnek a méretükkel?

A pénisznek az a legjobb, ha békén hagyjákEgy 121 férfiról szóló sebészeti és egy 109 férfi esetét taglaló nem műtéti tanulmány felülvizsgálatából az derült ki, hogy az egy hónapos hímvesszőnövelő nyújtás a leghatékonyabb módszer a műtéti beavatkozás után.

A British Journal of Urology International áprilisi számában megjelent tanulmányban dr. Paolo Gontero és munkatársai azt állítják, hogy a pénisznövelő eszközök hatékonyabban működnek, mint a pumpás készülékek, a torna vagy a botoxinjekció, ráadásul a pszichológiai elégedettség legalább olyan fontos, mint a fizikai változások.

Azonban dr. Elizabeth Kavaler, a New York-i Lenox Hill kórház urológusa arra figyelmeztet, hogy a tűzzel játszanak azok a férfiak, akik csupán hiúságból próbálják megváltoztatni péniszük méretét. A születési rendellenességekből vagy prosztatarákműtétből eredő állapotok indokolhatják a péniszműtéteket, ezek az esetek azonban ritkák. „Nagyon érzékeny szervről van szó – állítja Kavaler –, és ha valaki belekezd ezekbe az eljárásokba, eltorzíthatja… A legjobb, ha békén hagyják.”

18+ Magyarország a pénisznagyhatalom
A pénisznek az a legjobb, ha békén hagyják

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top