Szex

Az igaz szerelemhez közös profilkép kell

Csak akkor szerelem a szerelem, ha az összes közösségi oldal a mi csókolózó fotónkkal van tele? Nem ciki a közös profilkép? Daniella ismét kiakad.
Nem vagyok hárpia, de van véleményem, és bosszantanak dolgok, pont úgy, ahogy téged vagy bárki mást. És miután felidegesítem magam, úgy érzem, jobb, ha kiírom magamból a haragom. A családomnak legalábbis mindenképp. Szitkozódom, pufogok, de örülni is tudok. És ami talán a legfontosabb: ez az én szubjektív véleményem, nem pedig a Nők Lapja Cafe hivatalos álláspontja, pont emiatt lett a rovat neve: Daniella kiakad. 

Daniella kiakad a közös profilképekenNagyanyám elmondásaiból tudom, hogy annak idején, az internet és az instant kávé előtt, nagyapám úgy jelezte a világ felé, hogy szerelmes, hogy a kabátján lévő alsó gombot piros cérnával varratta fel dédanyámmal. A nagyi meg dagadt a büszkeségtől, elvégre is jóképű nagyapám addig még senki kedvéért nem cserélte pirosra a gomb cérnáját… Aztán eljött a facebook és az iwiw kora, a piros cérna ideje lejárt, napjainkban a daliák és menyecskék egészen máshogy mutatják meg a világnak, hogy ők bizony szerelmesek. Hol van már az az idő, amikor a Városliget egyik padjának támlájára véste be a szerelmespár egymás nevét, vagy a társasház liftjének falát dekorálták amorf szívekkel… Tegye fel a kezét, aki nem csinált ilyet! Most a közös profilkép a menő. Amit aztán a barátok agyonig lájkolhatnak, miközben az exek szíve darabokra törik, hiszen pár héttel/hónappal korábban még ő számított az igazinak.

Sőt aki igazán komoly kapcsolatban él, az jobb, ha rögtön meg is szünteti a saját személyazonosságát, és a szerelmével közös profiloldalt hoz létre, naná, hogy közös profilképpel. Nagyon kíváncsi lennék, hogy mi járhat az ilyen emberek fejében. Kinek szólhat ez a nagy látványos boldogság? Tényleg ettől lesz igazán mély a kapcsolat?

Az igaz szerelmhez közös profilkép kell
A legidegesítőbb emberek

Voltam már szerelmes, sőt a legtöbb párommal közös kép is készült, és még azt is bevallom, hogy egyszer felkerült az egyik közösségi oldara „mi” aláírással fotó. De soha eszembe se jutott közös képet tenni a profilképem helyére. Most persze jönnek majd az elszánt szerelmesek, akik szerint megkeseredett, semminek örülni nem tudó vagyok, de ha a szerelem az, hogy a pasimmal közös képem legyen a nevem mellett, akkor abból én, köszönöm, nem kérek. És még mindig nem azt mondom, hogy nem kellenek a közös képek, legyenek. Én is szeretem nézegetni a boldog barátaim képeit. De valaki magyarázza meg, mi szükség a közös profilképre?

 Csináld magad! – A páros profilkép alapszabályai

•    Vegyetek fel egyenpólót!
•    Csókoljátok szájon egymást, lehet nyelves is.
•    Majd valamelyikőtök fotózza le a műveletet.
•    A kellően gyakran frissülő avatar érdekében érdemes havonta új fotót készíteni.
•    Családi eseményeken mindig legyen közös kép.
•    Karácsonyfa előtt kötelező fotózkodni.
•    Kreatív pároknak érdemes szív alakú elmosódott rózsaszín keretet tenni a képre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top