Szex

Az angol nők túl kövérek a szexhez

Tényleg túl kövérek, vagy csak annak látják magukat? Mit mondanak erről férfiak?
Az angol nők túl kövérek a szexhez
Magyarország pénisznagyhatalom

A felmérésben részt vevő nők 52 százaléka minden eszközzel igyekszik elkerülni, hogy a partnere közel kerüljön hozzá. Úgy érzik, hogy nem tudnak megfelelni a szexhez szükséges esztétikai követelményeknek. Soma Mamagésa biztos azt mondaná, hogy a vonzóság érzésének belülről kell jönnie, és a férfiak különben is gerjednek a kerekded idomokra, pláne ha igazi alfahímek, de lássuk be: nem mindenki érzi a „zen”-t a kérdéssel kapcsolatban.

A szakértők szerint annak tudható be a siralmas eredmény, hogy a nők egyrészt nem reálisan látják, hogy pontosan mennyire is kell jól kinézni ahhoz, hogy szexelhessenek (annyira azért nem), másrészt ezek a csajok komoly kapcsolatban élnek, ezért valószínűleg kevésbé is figyelnek oda magukra, mint az egyedülálló nők. (Tehát kövérebbek.) Ugyanakkor minek a komoly kapcsolat, ha nincs benne szex? Érdekes, hogy a férfiaknak csupán 20 százaléka szégyellte a testét szex közben. Ez persze biztos nem azért van, mert ők fittebbek, hanem inkább azért, mert nem érzik azt, hogy tökéletesnek kell lenniük. Vagy esetleg azért, mert a többnyire igen délceg angol férfiak a nők fennmaradó 48 százalékával, akik szeretik a testüket, önfeledten csalják a szexelni nem óhajtó feleségeiket, ezért aztán minden bizonnyal a valóságosnál még sokkal, de sokkal nagyobb hódítónak képzelik magukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top