400 punciból álló szobor

Jamie McCartney, brit képzőművész női nemi szervek gipszlenyomatából álló falat készül bemutatni a brightoni Festival Fringe-en. Ráadásul a cél nemes…
400 punciból álló szobor
Kitakart puncik kora

McCartney (akiről sajnos nem tudjuk, hogy a kiállított vulvák közül melyikekkel volt személyes kapcsolata) szerint azért volt arra a projektre szükség, hogy kilencméteres falat készítsen mintegy négyszáz gipszvulvából, hogy megmutassa, hogy a vulvák bizony különböznek egymástól, és ez így van jól. „Rájöttem, hogy nagyon sok nőt aggaszt a nemi szerveinek kinézete, és én éppen olyan helyzetben voltam, hogy tehettem valamit ez ügyben. Ha ez a szobor akár csak egy nőnek is segít abban, hogy úgy döntsön, hogy nem vállal szükségtelen intimplasztikát, akkor sikerrel jártam” – mondta a művész, aki több mint öt éve gyűjti a vulvákat.

400 punciból álló szobor

A projektben az idők során számtalan, tizennyolc és hetvenhat év közti nő vett rész, ami már önmagában bizonyítéknak tekinthető arra, hogy McCartney valóban jóindulattal lehet a terhességekkel, pornográfiával, intimplasztikával és mindenféle egyéb punciparát elősegítő elemekkel küzdő nők vulvái és önbizalma iránt. Ugyanakkor az gyanús, ha egy férfi ennyire elkötelezett a nők önbizalma iránt: miért nem péniszszobrot készített? Abból legalább kiderült volna, hogy valójában mekkora az, amire minden férfi azt mondja, hogy tizenhat centi. Vagy megtehette volna azt, ami már úgyis időszerű: készíthetett volna egy tipológiát a vulvákhoz. Azért nem lehet lenyomni a nők torkán, hogy minden vulva szép, mert az sem igaz, hogy minden szem szép. Van, akinek a kerek tetszik, van, akinek a mandula formájú, van, akinek a sötét, van, akinek a világos. Miért ne lehetne, hogy valakinek egy bizonyos dizájnú vulva tetszik a legjobban, a kártyalehúzós, a fül, a lepke vagy gőzösvonat formájú pedig kevésbé?

Címkék: szex, szobor, punci

Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Torolt_felhasznalo_521239 2011-03-24 15:30

jó az a kapu is. főleg ha frissen elvégzett munka után lesz neki olyan

oldalas 2011-03-24 15:22

Hát van igen ronda punci is. Némelyek úgy néznek ki, kinyílva tényleg mint 1 pajta kapu, vagy 2 kakas taréj, vagy mint 1 űrlény.

 

Remélem nem kapok büntetést hisz ide vág a téma a fotó.

Az ilusztráció bedig körbe írva nem látható.

MODERÁTOROK BOCSI DE NEM TUDOM hibáztam-e.

Mivel láttam már nemi szervet az nlc-én remélem nem vétettem. 

Ha igen bocsika.  

Ráadásul nincs sex a fotón.  (MÉG ;))

A térdelőé pajta kapu féle, a szöszié gusztusosabb. 

Aniani 2011-03-24 15:12

Akkor biztos sokmindenki rajta lesz az ügyön, hogy kedvezzen Neked!

Torolt_felhasznalo_411316 2011-03-24 14:57

De hát számít az izmok rugalmassága is :DNem mindegy hogy dió törő vagy csűrkapu . Inkább kisfilmeket kérnék . Ki milyen messzire lövi a banánt ?

Torolt_felhasznalo_274279 2011-03-24 14:56

A puszta tudományszeretet vezérel!

Aniani 2011-03-24 14:48

Punci szépségversenyt szeretnél???

Torolt_felhasznalo_274279 2011-03-24 14:37

Ez jó!

Szerintem csináljunk egy NLCafés vulvagyűjteményt! Töltsék fel ide a lányok a sajátjukat, aztán kategorizáljuk!

N?k Lapja Café 2011-03-24 14:37

Jamie McCartney, Brit képzőművész női nemi szervek gipszlenyomatából álló falat készül bemutatni a brighton-i Festival Fringe-en. Ráadásul a cél nemes…

Tovább a cikkre...

Kalkulálja ki Kötelezőjét!
14 biztosítóból válasszon Önnek megfelelőt! Gyors, egyszerű online kötés

További információk>>>