400 punciból álló szobor

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Jamie McCartney, brit képzőművész női nemi szervek gipszlenyomatából álló falat készül bemutatni a brightoni Festival Fringe-en. Ráadásul a cél nemes…
400 punciból álló szobor
Kitakart puncik kora

McCartney (akiről sajnos nem tudjuk, hogy a kiállított vulvák közül melyikekkel volt személyes kapcsolata) szerint azért volt arra a projektre szükség, hogy kilencméteres falat készítsen mintegy négyszáz gipszvulvából, hogy megmutassa, hogy a vulvák bizony különböznek egymástól, és ez így van jól. „Rájöttem, hogy nagyon sok nőt aggaszt a nemi szerveinek kinézete, és én éppen olyan helyzetben voltam, hogy tehettem valamit ez ügyben. Ha ez a szobor akár csak egy nőnek is segít abban, hogy úgy döntsön, hogy nem vállal szükségtelen intimplasztikát, akkor sikerrel jártam” – mondta a művész, aki több mint öt éve gyűjti a vulvákat.

400 punciból álló szobor

A projektben az idők során számtalan, tizennyolc és hetvenhat év közti nő vett rész, ami már önmagában bizonyítéknak tekinthető arra, hogy McCartney valóban jóindulattal lehet a terhességekkel, pornográfiával, intimplasztikával és mindenféle egyéb punciparát elősegítő elemekkel küzdő nők vulvái és önbizalma iránt. Ugyanakkor az gyanús, ha egy férfi ennyire elkötelezett a nők önbizalma iránt: miért nem péniszszobrot készített? Abból legalább kiderült volna, hogy valójában mekkora az, amire minden férfi azt mondja, hogy tizenhat centi. Vagy megtehette volna azt, ami már úgyis időszerű: készíthetett volna egy tipológiát a vulvákhoz. Azért nem lehet lenyomni a nők torkán, hogy minden vulva szép, mert az sem igaz, hogy minden szem szép. Van, akinek a kerek tetszik, van, akinek a mandula formájú, van, akinek a sötét, van, akinek a világos. Miért ne lehetne, hogy valakinek egy bizonyos dizájnú vulva tetszik a legjobban, a kártyalehúzós, a fül, a lepke vagy gőzösvonat formájú pedig kevésbé?

Címkék: szex szobor punci
Olvass tovább

Hozzászólások

vlado 2011-04-18 20:17

szerintem ez nem a nőiesség szépségéről szól , hanem provokáció , esetleg beteges feltűnési viszketegség.
ennyi ,egy helyen sok a jóból , szerintem . a kevesebb néha több .

oldalas 2011-03-25 15:54

Igen, sok ami sok

Torolt_felhasznalo_521239 2011-03-25 15:36

szeretem a puncit , de ennyi nemi szerv kicsit sok, itt engem taszít.

Nem ingerlő,és nem is egy esztétikai élmény.

:)

oldalas 2011-03-25 07:29

Igen, mert ti nők mindig eszünkbe hozzátok.:D:D

fórumozok 2011-03-25 07:18

mekkorát változott az nlc! :-o

 

pár évvel ezelőtt a punci szó leírásáért is kitiltás járt 

ha felraktunk egy-egy pikáns képet azért is kitiltás járt 

nemhogy egy ilyen totál telibe intim kép 

mamurka 2011-03-24 22:00

Bárhogy is néznek ki ezek a puncik mégis annyira szeretitek ti férfiak.

semiramis 2011-03-24 20:18

menne talan egy iciri-picirivel szalonkepesebb fogalmazas is, nök lapja? 

November5 2011-03-24 18:27

Ilyen szép sorfa-ldíszt képzelnék el a nagy esküvőn. Hűséges Vilmosnak, mint hűséget esküdőnek, de vakságot nem. Hátha jobban megy a hűség neki, mint a faterjának. Úgy is lesz nagy templomi csinnadratta, kell egy kis modernség is.

Esetleg ezt kaphatná az ifjú pár nászajándékként. :D

 

Ezek az inglisek tuti nem százasak...