Szex

18+ Magyarország a pénisznagyhatalom

Nehéz találni bármi olyat, amiben végre világelsők vagy legalábbis dobogósak lehetünk, és cserébe nem kötelező belehalnunk. Szerencsére egyvalami akadt, amiben elég jól állunk.
18+ Magyarország a pénisznagyhatalom

Egy felmérés szerint ugyanis igazi pénisznagyhatalomnak számítunk. Minket csupán néhány ország előz meg a listán, de senki ne aggódjon, az előnyük nem behozhatatlan. A legnagyobb pénisszel Ecuador bikái büszkélkedhetnek a maguk átlagosan 17,77 centijével. Lehet, hogy a hosszú pénisz titka a sok banán? De előkelő helyen végzett Kolumbia, Venezuela és Ghána is. A magyar alsónadrágok átlagosan 16,51 centinyi férfiasságot rejtenek. Sajnálatos hír, hogy a minden másban általában az élbolyba tartozó Kína csúfos vereséget szenvedett, és még az elődöntőig sem jutott el az átlagos 10,89-es eredményével. Az átfogó felmérés szépséghibája csupán annyi, hogy több országban nem készült hivatalos mérés (többek között Magyarországon sem), a férfiak lelkiismeretére bízták, hogy mekkora számot mondanak be…

18+ Magyarország a pénisznagyhatalom


A térképet és az adatokat itt találod!

Most pedig mindent megtudhatsz a péniszről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top