Szex

A nők döntöttek: szex vagy csoki?

Egy korábbi kutatás szerint a nők inkább a csokira szavaznak a szex helyett. Vagy mégsem?

A nők döntöttek: szex vagy csoki?

A nők döntöttek: szex vagy csoki?
Mikortól ciki a szűzesség?

Közel ezer nőt kérdeztek meg az USA-ban, hogy a következők közül mit választanának: heti egy doboz csoki a következő öt évben, vagy szex, hetente egyszer a következő öt évben. 73 százalékuk a szexet választotta. De mi lehet a bajuk a többieknek?

 Az a kérdés is felmerült, hogy inkább kérnének-e heti egy doboz csokit, vagy egyszeri ezer dollárt.

Ami viszont felettébb meglepő volt, hogy a nők 74 százaléka inkább választaná az ezer dollárt, mint hogy annyit ehessen, amennyit akar, anélkül hogy hízna tőle. Szemlátomást itt elvesztették a logikai képességeiket: hiszen életük során nyilván több mint ezer dollárt adnak ki fogyókúrás kezelésekre, melyek így feleslegessé válhatnának, na de tudjuk be a gazdasági válságnak ezt az irracionális pénzéhséget.
 
A legkevésbé értelmezhető eredmény pedig az, hogy 70 százalékuk inkább vállalna be egy új háziállatot, mint (még) egy gyereket, és 52 százalékuk döntött úgy, hogy a jövőben élvezni fogja az életet. Ezek szerint ezt gyerek nélkül többnyire könnyebben tudják elképzelni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top