Szex

“Küldök képet ha megtetszettem és utánna elvállik mi lessz. És miauuuuuuuu”

Vigyázat! Támadnak az agyatlan zombik! Már el is öntötték az online társkereső oldalakat, és ott lökik a ostobábbnál ostobább csajozós üzeneteiket...

„Küldök képet ha megtetszettem és utánna elvállik mi lessz. És miauuuuuuuu”De most végre visszavághatunk nekik! Elindítottuk a Randizombik blogot, ahol összegyűjtjük a legbénább, legsuttyóbb, legviccesebb leveleket. Íme egy gyöngyszem:
 

Szia
Dani vagyok és tetszik amit magadról írtál. Én 24 éves egyedűláló fiatalember vagyok és mivel nincs senkim ezért a szenvedély hiányzik az életemből. Ezt keresem itt most fent a vad tömény szenvedélyes erotikát, ehez szeretném megtalálni a társam egy vonzó igen aktraktív nő társoságában. Akinek szintén hiányzik az érzékekkel teli vad cuppanós éjjszakák, legalább úgya hogy nekem hiányzik az az érzés amikor a patanásig feszült testem egy nedves ámde bársonyos női testhez ér és elmerűl a gyönyörök birodalmába…..
Azzal, hogy hogy nézek ki nem fárasztanálak, hisz emailben küldök képet ha megtetszettem és utánna elvállik mi lessz. És miauuuuuuuu”

 
Zseniális, ugye?
 
Ha te is kaptál hasonló béna levelet, ne habozz, küldd el a randizombik@nlcafe.hu címre, és feltesszük a Randizombik blogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top