Szex

Miért érdemes télen randizni?

Elég kézenfekvőnek tűnik, hogy a nyár a legforróbb évszak, ezért az kedvez a szerelemnek is, de ez tévedés. Míg a nyár a legszexisebb évszak, a tél a legromantikusabb.
Miért érdemes télen randizni?

Az Associated Press felmérésének eredményei szerint, amelynek keretében ezer embert kérdeztek meg arról, hogy mikor érzik úgy istenigazából a levegőben a szerelmet. A válaszadók csupán 8 százaléka válaszolta azt, hogy télen, míg 44 százalékuk a nyarat nevezte meg a szerelembe esés ideális kulisszájának.

Annak ellenére, hogy az emberek fejében a tavasz és a nyár tűnik a legideálisabb időszaknak az újrakezdésre vagy a partnerkeresésre, a legtöbb komoly kapcsolat mégis télen szövődik, de legalábbis télen komolyodik meg. Azok a válaszadók, akik komoly kapcsolatban éltek, a legnagyobb arányban a téli hónapokban jöttek össze.

Miért érdemes télen randizni?

 

Ez persze nem jelenti azt, hogy a nyárnak ne lennének előnyei szerelmi, illetve szexuális szempontból. Csupán arról van szó, hogy a hangsúlyok eltolódnak a könnyedség, a felhőtlenség és a szabadság irányába. Ezek a tényezők jót tesznek egy kezdődő kapcsolatnak, hiszen ki akarna egyből komolysággal és elköteleződéssel indítani egy szerelmet. Ugyanakkor a téllel kapcsolatba hozható befelé fordulás, ami ugye azt is jelentheti, hogy az ember kevesebb helyre jár el, tehát kevesebb olyan emberrel ismerkedik meg, akire lecserélné a párját, annak kedvez, hogy úgy gondoljuk, hogy most aztán megtaláltuk az igazit. Mert hidegben biztosan nem indulunk el jobbat keresni.

Forrás: yourtango.com

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top