Szex

Miről mondanál le a jobb szexért?

A túlsúlyos amerikai nők 50 százaléka adná fel a szexuális életét azért, hogy lefogyjon. De hányan adnák a mobilt és a laptopot ugyanezért...?

Az amerikai lakosság 66%-a érzi úgy, hogy le kéne fogynia ahhoz, hogy szexuálisan vonzónak tartsa magát – derül ki a Kelton Research több mint ezer főt magába foglaló kutatása szerint. Tekintve, hogy a tengeren túl a nők átlagosan 74, míg a férfiak 86 kilósak, ezt alapvetően helyesen ítélik meg. Azzal azonban, hogy a szép testnek mi az ára, szemlátomást nincsenek tisztában, vagy ha igen, nem hajlandóak elfogadni, kifizetni pedig pláne nem. „Elvben” viszont értelmetlenül komoly áldozatokat is hoznának.

Miről mondanál le a jobb szexért?

Mivel a társadalmi nyomás is nagyon erős, hogy a lehető legtökéletesebben nézzünk ki, az amcsik is sokat hajlandóak lennének elviselni azért, hogy megfeleljenek az ideálnak: a nők 50, a férfiak 25%-a adná fel a szexuális életét cserébe azért, hogy lefogyjon, ami abszurd, hiszen állításuk szerint többek között azért szeretnének lefogyni, hogy jobb legyen a szexuális életük. Ez még nem minden: hiába a gazdasági világválság, ami a jenkiket is súlyosan érinti, egy lehetséges előléptetésnél is csábítóbbnak tűnt nekik tíz kiló fogyás, ami általában néhány hónap alatt elérhető mozgással és diétával, nem úgy, mint egy előléptetés. 73%-uk feladná a telefonját és számítógépét is azért, hogy lapos legyen a hasa a strandszezonra.
Egyet azonban nem tennének meg az áhított testért: kétharmaduk nem mondana le a kedvenc ételéről. Az evolúció véglényének definíciója a gyakorlatban így néz ki: a hamburger számára fontosabb, mint a szex, emellett az – így öncélúan – vonzó test fontosabb, mint a telefon, az internet és a jó szex együttvéve.

És te miről mondanál le fél évre, hogy jobb legyen a szexuális életed? Itt szavazhatsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top