Szex

Férfiprostik kerestetnek

A világ első olyan bordélyháza, amely nők számára szolgáltat, callboyokat keres.

Egyedül a Facebookon több mint 700 fiú jelentkezett a nagy presztízzsel járó állásra, melyre csak Új-Zéland legkeményebbjei és a legstabilabb idegrendszerrel rendelkezői lesznek alkalmasak. A pillangófiúk órabére az intézményben, melyet  Pammy’s-nek hívnak, 176 dollár lesz óránként – írja a New Zealand Herald.
Ezért a relatíve magas órabérért azonban nem csak állóképességet kell nyújtaniuk: többek között szexterapeuta tart nekik tréningeket, mert az expolitikus tulaj szerint, aki maga is nő, a férfiak nem túl ötletesek az új technikák alkalmazásában, pedig ha egy nő már fizet a szexért, akkor biztos nem azt akarja kapni egy kigyúrt boy toytól, amit otthon a pocakos, kopasz férje is nyújtani tud. A fiúk teljes körű neveltetést kapnak a nőkkel való bánásmódban, hogy aztán tökéletes szolgáltatást tudjanak nyújtani a valószínűleg az idősebb hölgyek közül kikerülő klienseknek.

 

Férfiprostik kerestetnek

 

 Már az USA-ban és Spanyolországban is terveznek hasonló üzleti vállalkozásokat, melyeknek feminista szervezetek a legnagyobb ellenzői. Állításuk szerint nem úgy kéne az egyenjogúságnak megvalósulnia, hogy most már a férfiakat is kizsákmányolhatjuk, nemcsak a nőket, hanem hogy a prostitúcióra kényszerített (beleértve az anyagi kényszert is) nőket kéne valahogy kiemelni a szakmájukból. Más kérdés, hogy az aspiráns srácok, akiket valószínűleg nem a túlélés motivál, lélektani szempontból hogyan fogják megélni ezt a munkát, de remélhetőleg több szépet találnak majd benne, mint mondjuk az olyan harmadik világbeli kislányok, akiket a saját családjuk kényszerít prostitúcióra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top