2017. 08. 18. Ilona

Hosszú punci

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Heti gyors. Mester Dóra szexoktató új rovatában sztorikat, gondolatokat, javaslatokat találsz a szexualitás és a hozzá való viszonyunk témakörében.
Hosszú punciSzex határok nélkül – az előző Heti gyorsban a médiatörvényről 
Szexmisszióm nem titkolt része az a küzdelem, amit azért vívok nap mint nap, hogy csökkentsem a férfiak és nők közötti távolságot. Hiszek abban, hogy a köztünk lévő különbségeket a társadalom és a kultúra gerjeszti, és valójában nagy szükség lenne a hasonlóságok hangsúlyozására ahhoz, hogy jobbak legyenek a párkapcsolataink, hogy jobb legyen a szex, csak hogy egyszerűbb legyen együtt élni.

Hosszú punciEllenérvként azonban mindig megkapom, hogy jó, jó, de értsem meg, a fizikai, biológiai különbségeket akkor sem tudom megkérdőjelezni. Más a nők teste, mások a genitáliáink, máshogy működik az agyunk.
Erre hároméves gyerekemnek volt egy ragyogó megoldása a minap. Kedvenc rajzfilmje, a Totoro egyik főhősét, Satsukit játssza minduntalan a szerepjátékaiban. Egyszer kérdeztem tőle, hogy nem baj-e, hogy Satsuki kislány, és nem fiú. Azt már tudja, hogy a fiúknak kukijuk van, a lányoknak puncijuk, ezért kérdeztem, hogy az, hogy neki kukija van, nem zavarja-e abban, hogy kislányt alakítson. Nem, válaszolta, már csak azért sem, mert neki nem kukija, hanem hosszú puncija van. Ezzel le is zártuk a kérdést.

De mi az, hogy „szexoktató”? Megtudod Mester Dórával készített interjúnkból.

Szex, határok nélkül (Heti gyors, 1. rész)
Olvass tovább

Hozzászólások

Kiss Katica 2016-02-09 12:07

Én magam rengeteg időt töltök azzal hogy csökkentsem a férfiak és nők közötti távolságot

maicsaj 2011-04-07 17:49

Igen, igen, a fiúknak hosszú puncija van és végre a kicsik is kezdik észrevenni, hogy a világban minden hőstettet a nők csinálnak. Annyi év után, amikor minket nőket aposztrofáltak azzal, hogy pénis irigyek vagyunk, végre itt az igazság kora és a fiúknak van punci irigységük.

Torolt_felhasznalo_271241 2010-12-06 08:40

Valami tényleg történhetett: a pancsolás közben ért ingerek hatására vérrel telítődhetett a csiklód és így kikandikálhatott a szeméremajkak közül. Azt a hatást keltve, mintha a kukid kezdene kinőni.

birerzsi 2010-12-05 21:44

Nem biztos az! Óvodás korunkban öcsémmel együtt pancsoltunk a fürdőkádban az udvaron, és mondtuk anyukánknak, hogy úgy látjuk, mintha az én kukim is kezdene kinőni. Anyu megdöbbent, mi egy jót nevettünk, aztán felnőtt korban mindketten az ellenkező nemet választottuk. 

cecilia.vonburen 2010-12-03 20:14

Nahat, eppen amikor kijelentkeztem vettem eszre, hogy errol egy cikk keszult.

 

Lassan itt a karacsony es mar csak az hianyzik, hogy a szokasos evrol-evre megjeleno karacsonyi topik cimet is felfedezzek a kedves olvasok, az a kiskukirol szokott szolni. 

 

Jajjjj nekem. Ja es a cikket nem olvastam el. Fujjj de utalatos vagyok.

idézet: hus (11) 2010-12-03 14:22:44 Kopasz punci tema is karacsony tajt szokott labrakapni

Torolt_felhasznalo_271241 2010-12-03 14:27

Aki a cikket nem olvassa el, az csak magával tol ki.

 

Aranyos sztori, amely mutatja a gyerekek szexualitáshoz viszonyuló romlatlan, természetes viszonyulását is.

hus 2010-12-03 14:24

Most viszont vegigolvastam a hozzaszolasokat, ugy latom mindenki varja a szamara valot.:D:D:D