Egy magyar prosti Dubaiban

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Sok magyar lány köt ki a prostitúció arab fővárosában. Vajon milyen élet jut nekik Dubaiban? Milyen testi-lelki kínokat élnek át? Egy „túlélő” elmesélte Szalai Viviennek, aki megírta Hamis gyönyör című könyvében. Ebből közlünk részletet.

Az első igazán komoly meglepetés akkor ért, amikor a második napon reggel fel akartam öltözni. Tudomásul kellett vennem, hogy a palotában a gyönyörű ruhák, amiket kaptunk, tényleg nem érnek semmit, az itt töltött idő alatt meztelennek kell lennünk. A szolgák korán felkeltettek minket, és mint az állatokat a karámból, kitereltek a palota elkerített, mindenfelől zárt, hatalmas kertjébe. A fű buján zöldellett, a nap sugárzóan sütött, a lágyan süvítő szellő borzongatta a testünket, és mi ott álltunk anyaszült meztelenül egy csapat felöltözött arab férfi előtt, akik akár a vásáron a lovakat, végigmértek minket. Több sejk és magas beosztású férfi éppen golfozni készült. Miután alaposan végigmértek minket, elfordultak, és mintha mi sem történt volna, játszani kezdtek. Nyilván hozzászoktak már a látványhoz, nem ütköztek meg a meztelen nők csoportján.

Egy magyar prosti DubaibanOlvasd el a könyv szerzőjével, Szalai Viviennel készült interjúnkat!

Ki tudja, meddig álltunk ott, meztelenül, szótlanul, amikor az egyik közepes beosztású arab, aki azzal volt megbízva, hogy terelgessen minket a palotában való tartózkodásunk ideje alatt, megszólalt angolul, hogy irány. Eleinte nem értettük, hogy hova irány, amikor megismételte a parancsot, de ezúttal hozzátette, hogy labdát szedegetni. Nem mondhattunk nemet. Ahányan voltunk, megindultunk, és pucéran, testünk minden porcikáját gátlástalanul felfedve elkezdtünk hajolgatni és szedegetni a labdákat, miközben az arab férfiak hangosan nevettek rajtunk, és szándékosan úgy ütötték el a labdát, hogy azzal eltaláljanak minket a mellünknél vagy a fenekünknél. A lányokkal nem néztünk egymásra és nem szólaltunk meg. Némán, magunkba fojtva gyűlöltük azokat a férfiakat, akik ilyen embertelen módon megaláztak minket. Akkor, ott, rövid időre mindannyian megszűntünk nőnek lenni. Kiszolgáltatott állatok voltunk, amiknek durván eltiporták az akaratát. Amikor végre-valahára véget ért, mindannyian leforrázva mentünk be a szobába. Már nem láttunk olyan fényesnek a palotát, és olyan lenyűgözőnek az addig kincsként őrizgetett struccbőr táskát. Elkezdtünk félni, hogy mi vár ránk.

Az én szobatársam már pontosan tudta, hiszen ő már harmadjára volt a palotában. Elmondta, hogy a sejk másnap kiválaszt majd néhány lányt, és akik megtetszettek neki, azoknak utána az összes rangban alatta lévővel is le kell feküdniük. Ezért természetesen nagy összeget kapnak, de azért keményen meg kell dolgozniuk, van úgy, hogy az egy hét leforgása alatt negyven-ötven arab leli kedvét bennük. Akiket a sejk nem választ ki, azokhoz senki sem nyúlhat egy ujjal sem, ők ugyanúgy megkapják a pénzüket. Felvetettem, hogy ide azért jöttünk, hogy sokat keressünk, és annyira borzalmas nem lehet azoknak, akiket kiválasztanak. A szobatársnőm elmondta, hogy inkább ne akarjam, hiszen ő már többször hallotta a megkínzott és kizsákmányolt lányok zokogását, és tudott egy külföldi modellről, aki nem élte túl az arabok kegyetlenségét. Azt tanácsolta, hogy ne fessem ki magam, és legyek észrevétlen, hogy még véletlenül se találjon a sejk kedvére valónak.

Ha megrendelnéd a könyvet, kattints a képre!
Ha megrendelnéd a könyvet,
kattints a képre!

Az arabok szívós és nagyon erőszakos szeretők. Az ellenkezés felhevíti őket, a nemi erőszak eljátszása, vagy nem is annyira játszása pedig földöntúli élvezetet jelent számukra. Különleges helyeken szeretnek gyönyört szerezni egy női testben, és ezzel szinte elviselhetetlen fájdalmat okoznak. Mivel az arab kuncsaftok megszámlálhatatlan prostituálttal létesítenek szexuális kapcsolatot védekezés nélkül, sajnos nagy a fertőzések veszélye. Aznap este csak arra tudtam gondolni, amit a szobatársnőmtől megtudtam, pedig újra jelenésünk volt a sejk előtt. Ezúttal felöltözhettünk, hiszen kivittek minket a sivatagba, ahol a sejk énekét kellett hallgatnunk. Beduin vacsorát szolgáltak fel nekünk, és újabb drága ajándékokat kaptunk. Megnéztük a sivatagi naplementét, és mindannyian egy jobb életről álmodoztunk, ami távol várt ránk. Pár rövid órára újra emberi lénynek éreztük magunkat.

Másnap este volt a kiválasztás; mindannyiunkat betereltek egy hatalmas csarnokba, ahol italt és ételt szolgáltak fel nekünk. Meztelenül ettünk, beszélgettünk, miközben a sejk és barátai bámultak minket. Az egyik lány súgott valamit, és elnevettem magam. Percekig mosolyogtam magam elé, amikor rádöbbentem, hogy hibát követtem el. Egy önfeledten mosolygó, meztelen nő ugyanis roppant vonzó. Ránéztem a sejkre, aki engem bámult. Tekintete végigsiklott a számon, majd a melleimen, ezután súgott valamit a szolgálójának, felállt és elment. Tudtam, hogy kiválasztottak.

Még aznap este jelenésem volt a sejk hálószobájában. Megmosták a hajamat, szépen kikészítették az arcomat, hogy minél gyönyörűbben fessek. Ám amikor belenéztem a tükörbe, nem láttam mást, csak egy rettegő nőt. Nem tudtam, hogy mi vár rám, csak túl akartam lenni az egészen. Csúnya, vékony testű, nagy orrú ember volt a sejk, mosolyogva fogadott, amikor beléptem a szobájába. Nem volt udvarlás, beszélgetés vagy ital, rögtön a lényegre tért. Vadul megcsókolt, majd lenyomta a fejemet. Négyszer élvezett el azon az estén, négy egészen különböző módon és helyen. Nem esett jól és fájt. De ki lehetett bírni. A pokol csak ezután következett.

Átvittek egy másik szobába, ahol már nem volt szobatársam, nem volt mellettem senki. Az arab férfiak ki-be jártak, a kiválasztásom utáni első nap hetet számláltam. Mind nagy, erőszakos és kegyetlen volt. Mindenem fájt, és órákon át zokogtam. Úgy éreztem, nem bírom tovább, és meg akarok halni. Akkor tényleg úgy éreztem, hogy megváltás lenne számomra a halál. A következő napon bejött a sejk főszolgája, és teljes erővel nekem esett. Éreztem a nyers hús repedését és a vér borzongató melegségét. Majd utána már nem éreztem semmit. Nem tudom, hány óra telt el, vagy pontosan mi történt, de a szobámban ébredtem, felöltözve, körülöttem a csomagjaim hevertek. Egy szolga volt velem, aki angolul elmondta, egy orvos ellátott, és azonnal haza kell mennem. A kezembe nyújtott egy borítékot, és felsegített. Kába voltam a fájdalomcsillapítóktól, rettenetesen fájt az ölem és a fenekem. Alig tudtam járni. Mielőtt elindultam volna, megnéztem mi van a borítékban: tízezer euró volt. Boldog voltam.

Két óra múlva már a Budapestre tartó gépen ültem. A testi kínt elnyomta a pénz miatt érzett boldogság. Elaludtam a gépen, lázálom kínzott. Képek villantak be az arab férfiakról, és a meztelenül összeszedegetett golflabdákról. Nagyon mélyen aludtam, csak lassan, arra tértem magamhoz, hogy egy stewardess ráz. Már senki sem volt körülöttem a fedélzeten. Azt hittem, még mindig álmodom. Magam alatt forró nedvességet éreztem, véreztem. Szirénázó mentőkocsival vittek a kórházba. Megbántam-e, hogy felültem arra a gépre Dubaiba? Nem. Ma is újra megtenném. És talán újra meg fogom. Mert a pénzt magamnál is sokkal jobban szeretem.

(Holnap újabb részletet közlünk a Hamis gyönyörből itt, a Szex és Más rovatunkban!)

Címkék: prostituált Dubai
Olvass tovább

Hozzászólások

roegby 2010-12-12 04:08

Mondjuk úgy, "kölcsön kaptam" én is a könyvet.

Édes istenem,  ez nagyon szar. Az írónő tényleg elbeszélgethetett volna pár prostival, mert ez így nagyon gagyi lett.

Az számomra egyértelmű, hogy nem egy ember, valós története.

 

Mintha hallottam volna, hogy az ember csak olyanról írjon, amit ismer.  Jó lett volna, ha ezt Szalai Vivien is betartja.

 

Az események nagy része ahogyan leírja, biztosan nem történhetett meg.

 

Egy hülyeség az egész, jó hogy pénzt nem adtam érte, de sajnálom azt az 1-2 órát, amit az olvasására fordítottam.

 

 

 

 

elsi1 2010-11-29 18:24

lehet,hogy pont az a félrevezetés,hogy megváltoztatták a körülményket lehet,hogy leírják a valóságot és azt mondják,hogy ezek a megváltozatott dolgok,közben meg nem is persze,az embereke felháborodnak dolgokon,meg elolvassák,ha a neten ott van ingyen,a kérdés az,hogy ki a d a könyvért pénzt és ki teszi a fa alá

 

 

nekem eszembe sem jutnak

 

olvastam részleteket a borson,az nlc-n, igen,bevallom derekasan,hogy elolvastam, de nekem  ennyi elég 

én nem fogom az írónő,meg a ribi zsebét tömni 

tulpen 2010-11-21 18:38

Persze, mert elolvasták a könyvet és rájöttek, hogy nagyobb volt a füstje mint a lángja.

az örök Éva 2010-11-21 17:21

 

"egy ilyen témára majd ugrik a közönség" - hát, 15 napig tartott a nagy ugrálás.

 

 

tulpen 2010-11-17 23:04

Közben én is megszereztem a könyvet és elolvastam. Mit mondjak? Ponyva. Persze nem vártam Jókai Mór szintű magasságokat nyílván, de legalább lett volna stílusa, néha kifejezetten untatott. Pl az apjához irott levelek kifejezetten erőltetettek voltak, mintha próbált  volna kicsit művészkedni az írónő, csak nem nagyon jött össze :D

Korábban írta valaki, hogy a vége egyszerűen nevetséges. Egyetértek. Ezzel a befejezéssel nagyon kamunak tűnik az a sztori, hogy emögött egy valóságos személy áll.

 

Az én fejemben is szöget ütött, hogy ha ismert celebről lenne szó, hogy nem ismerték fel a kórházban vagy a rendőrös esetnél. Na mindegy.

 

Hát nem tudom, de most azt gondolom, hogy csak jó volt a marketing. Szalai Vivien tudta, hoyg egy ilyen témára majd ugrik a közönség, pláne ha elhinti, hogy valóságos történet. 

Még jó, hogy legalább nem adtam ki pénzt érte :D

 

 

roegby 2010-11-17 19:44

Bódi Szilvi kitartója évekig Kedves Feri volt, aki az egyik legvagyonosabb magyar.

 

"Bódi Sylvi elmondta, egykori párja az együtt töltött három év alatt nagyon sok gáláns ajándékkal meglepte, tavaly például egy piros Mercedest kapott születésnapjára. Miután azonban különváltak útjaik, az autót visszaszolgáltatta Kedves Ferencnek. Bódi Sylvit saját bevallása szerint egyébként nem igazán érdekli, hogy utódja ugyanabban az autóban furikázik, mint anno ő, és ugyanabban a lakásban lakik, ahol egykor ő élt szerelmével.


„Már lezártam a múltat, szép időszak volt, de vége” – nyilatkozta a modell, akinek ugyan számos dolgot vissza kellett szolgáltatni a szakítás után, de a Velvet információi egy járművet, nevezetesen egy fekete BMW 645Ci-t megtarthatott.

 

LuluBelle 2010-11-17 05:42

elolvastam a könyvet.. a könyvben valami határtalan gyönyörűségként van ábrázolva, aki talán a legszebb nő a világon. aztán elkezdtem gondolkodni, hogy ki is lehet a csaj. a könyvben úgy van beállítva, hogy nem glamourlány, illetve, hogy a média világa számára olyan szinten idegen, hogy nem szerepel címlapokon, műsorokban. aztán ott van az szerző állítása, hogy az egyik ismert glamourlányról van szó benne. elolvasván egyre jobban hiszem azt, hogy ez egy kitalált történet, ami nyomokban tartalmaz(hat) igazságot. pl. van a vérvételes rész, ahol senki nem ismeri fel(?) illetve sehol senki nem ismeri őt fel? vagy van a rendőrös rész... ha egy ismert celeblánnyal történik, rögtön tele lenne vele a sajtó legkésőbb másnap.

 

ha a nagyon szép, gyönyörű, jelzőktől eltekintek (szerintem egyik magyar celeblány sem gyönyörű, inkább mutatósak), akkor elsőkörben Bódy Szilvire tippelnék. nem lehet tudni, hogy miből is él. egy-két fotózás nem hoz annyit, hogy olyan színvonalon éljen, amilyenen. Horváth Éva: neki volt egy milliárdos pasija 8-9 évig, aki ráadásul jóképű, aztán volt egy másik milliárdos, aki már kevésbé jóképű... szóval ő inkább az a tipus lehet, aki keres magának egyet, aki eltartja. 

 

igaz lehet a történetben, hogy sok playmate, glammodel, szépségkirálynő pénzért megvásárolható, de az egész sztori - szerintem - kamu. 

 

 

 

 

Bocsi Belváros, hogy a tiédre reagálok, csak a többiek egy kissé elcsúsztak a témától :)